Berbatov vasárnap visszatér a kezdõbe

Sir Alex Ferguson nem az a fajta, aki felfedi titkait, azonban már két nappal a Liverpool elleni rangadó elõtt felfedte, hogy Dimitar Berbatov visszatér a csapat kezdõjébe.


A bolgár támadó remek formának örvend ebben a szezonban, eddigi öt mérkõzésén ugyanis négy gólt szerzett, amellyel sikerült is elhallgattatnia a képességeit kétségbevonó médiát egy idõre.

 

Játékosát mindig is támogatta Sir Alex Ferguson, aki a hét közi mellõzés után ismét bizalmat fog szavazni a 29 éves játékosnak, amikor vasárnap a Liverpool ellen lépnek pályára az Old Traffordon.

 

"Nem mindenki hitetlenkedett vele kapcsolatban" - kezdte a skót menedzser pénteki sajtókonferenciáján.

 

"Sok csodálója akadt az elmúlt években is, különösen a klubon belül."

 

"Amikor megvásárolunk egy játékost sok pénzért, akkor nagyobb figyelem irányul rá. Ha nem megy nekik a játék, rögtön a kritikák kereszttüzébe kerülnek, ami más játékosoknál kevésbé gyakran fordulna elõ."

 

"Dimitarnak már számos parádés mérkõzése volt a csapatunk színeiben. Megmondtam neki, hogy ki kell zárnia a médiát az életébõl. Szerintem sokszor megzavarták a vele kapcsolatban megjelent cikkek. De ebben az idényben eddig bizonyította, hogy miért is játszik ennél a klubnál és ami még fontosabb, hogy élvezi a játékot, így nem kérdéses, hogy helyet kap a kezdõben majd vasárnap is."

 

A Vörös Ördögök egyik idei húzóembere tehát visszatér a csapatba, de emellett Sir Alex Ferguson más jó hírrel is szolgálni tudott, ugyanis "mindenki egészséges" a Liverpool elleni szuperrangadóra, amely szerinte még mindig az angol futball legnagyobb érdeklõdésre számot tartó összecsapása.

 

"Néha úgy tûnhet a megnyilatkozásaimból, hogy patrióta vagyok, mert idõrõl-idõre elszoktam mondani, hogy ez a nagybetûs mérkõzés. Itt nem számít a két csapat aktuális formája."

 

"Volt egy olyan idõszakunk a 90-es évek végén, amikor folyamatosan vereséget szenvedtünk, majd ez a sorozat megfordult és akkor meg többször sikerült nyernünk egymás után. Az utolsó mérkõzésünket (2010. márciusában) megnyertük, úgyhogy reméljük, hogy ez egy folytatódó sorozat kezdete volt."

 

Bár a Liverpool tegnap még az Európa-ligában volt érdekelt a Steaua Bukarest ellen, Sir Alex szerint csapata két napos plusz pihenõje nem jelent majd semmilyen elõnyt.

 

"A Liverpool legfontosabb játékosai nélkül lépett pályára csütörtökön, így õk pihenhettek, ezért nem sokat fog számítani, hogy õk mikor játszottak a hét közben. Mindkét csapat megfelelõ módon fel tudott készülni erre a mérkõzésre. Biztos vagyok benne, hogy már mindenki nagyon várja."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!