A menedzser nagyon boldog a gyõzelem után

Jose Mourinho érthetõen boldog volt azután, hogy csapata 2-0-ra legyõzte a Wigant a menedzser elsõ mérkõzésén. A portugál így nyilatkozott az MUTV-nek a találkozót követõen:


Gyõzelemmel kezdve

 

"Nagyon boldog vagyok. Az eredmény nyilvánvalóan nem a legfontosabb, de mindig fontos. Örülök, mert voltak olyan dolgok, amiket edzéseken megpróbáltunk begyakorolni védekezésben és támadásban is. Persze nem voltak ezek tökéletesek, hiszen tíz nap edzés után nem voltak tökéletes feltételek, fáradtság is fellelhetõ volt és még nem olyan élesek a játékosok, így ezekhez idõ kell még. De láttam olyan jeleket, melyek arra utalnak, hogy elkezdtek oly módon gondolkozni, ahogyan én gondolkozom a labdarúgásról. Ez tetszett. Mindenki játszott és mindenki pozitívat nyújtott."

 

 

Fantasztikus szurkolók

 

"Soha nem volt ilyen élményem elõtte, de a legjobb az egészben az volt, hogy egy edzésnek mondható meccsre ilyen sokan kilátogattak volna és végig támogatták a csapatot. Ez az öröm megnyilvánulása volt tõlük azért, mert néhány remek dolgot láttak a csapattól. Ahogy a sajtótájékoztatómon is hangoztattam, megpróbálom a tõlem telhetõ legtöbbet nyújtani és biztos vagyok abban, hogy õk továbbra is fantasztikusan fognak drukkolni a csapatnak."

 

 

 

Az újakról

 

"Mkhitaryan egy klasszis játékos és jelenleg a legjobb korban van, ami a labdarúgást illeti - 27/28 éves. Csodálatos, ahogyan a labdarúgásról gondolkozik, nagyon gyorsan gondolja át a dolgokat és nagyon szép, ahogy a labdához ér. A csatár mögött különbözõ posztokon is bevethetõ. Még nincs a legjobb formájában, de nagyon pozitív teljesítményt nyújtott. Ericrõl elég annyit mondani, hogy amikor lecseréltem, a szurkolók megmutatták, mennyire is tetszett nekik az, amit tõle láttak. Persze egy nagyon fiatal játékosról beszélünk, aki egy teljesen más környezetbe került, de látni lehetett, mire is képes most. Mindent meg fogok adni neki, hogy megpróbáljam egyre jobbá és jobbá tenni, ahogyan tettem azt már korábban középsõ védõkkel. Megmutatta azt a potenciált, amit láttunk benne akkor, amikor eldöntöttük, hogy leigazoljuk."

 

 

Ígéretes fiatalok

 

"Játszhatsz 90 percet vagy egyet, olykor az egy is elég. Alex [Tuanzebe] esetében tíz perc is elég volt! (nevetett) Ha ott a potenciál, azt azonnal megláthatod. Jobban ismered, mint én, hiszen te évek óta ismered, én meg csak heteket töltöttem eddig vele, de amikor valaki elõször látja õt, tíz perc is elég, hogy lássa, megvan benne a tehetség. Andreas [Pereira] szintén hatalmas tehetség. Hihetetlen jól lát a pályán és a technikája is kiváló. Csak két játékost említettem, de a valóság az, ha a srácok nyomás nélkül, nyugodt környezetben voltak, nagyon jól teljesítettek. És nekem is jó volt, hogy láttam, mire képesek."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!