Rashford elsõ túrájára készül

Marcus Rashford nagyon élvezi, hogy elsõ elõszezoni túrájára indulhat a Manchester Uniteddel, amint folytatja az elmúlt hónapokban tapasztalt nagyszerû fejlõdését az elsõ csapat berkein belül.


Rashford a kedden Kínába utazó keret tagja lesz, ahol a Borussia Dortmunddal (július 22-e) és a Manchester Cityvel (július 25-e) csapnak majd össze.

A 18 éves csatár válogatottbéli csapattársai, Wayne Rooney és Chris Smalling mellett fog csatlakozni a 2016-os túrára utazók közé, de, mint José Mourinho korábban megerõsítette az MUTV-nek, a trió csupán edzeni fog, mérkõzést játszani nem az egy hetes kiruccanás során, ahol folytathatják a 2016-os Európa-bajnokság utáni felkészülési programjukat.

Mindazonáltal Rashford nagyon várja már, hogy megtapasztalhassa, milyen is a túra és megragadná az esélyt, hogy jó benyomást tegyen az új menedzserre.

"Sokat jelent, hogy mehetek" - mondta a ManUtd.com-nak. "Ez egy lehetõség, hogy megmutassam a menedzsernek képességeimet és ezt a lehetõséget meg kell ragadnod, ha elérkezik."

"Ez egy nagyszerû élménynek ígérkezik különösen azokkal a játékosokkal, akik velünk utaznak majd. Nagyon sokat tanulhatok tõlük."

 

 

 


Rashford korábban már járt a United korosztályos csapatával Ázsiában és visszaemlékezett, mennyire meghökkentette az a mértékû támogatás, amit az ottani szurkolóktól kaptak.

"Õrület látni a rajongásukat. A feltételek nehézzé teszik a játékot, mint ahogy megtapasztaltuk akkor, amikor az itt lévõ tornán szerepeltünk, de sikeresen abszolváltuk és ez egy nagyon jó élmény volt."

A kérdésre, hogy mit foglal magába egy jó elõszezon, a csatár így felelt: "Az elsõ és legfontosabb, hogy nagyon sokat találkozz a labdával. Az edzés a túrának nagy része és hozzászokni a játékostársaidhoz, a személyiségekhez. Nagyon várom már."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!