Válogatott lesen: többen is gólt szereztek

A keddi játéknapon több Vörös Ördög is húzóembere lett csapatának.


 

Elsõként Darron Gibsont kell kiemelni, aki a Nemzetek Kupája keretei között szerzett parádés gólt az ír válogatott Wales ellen vívott meccsén. Gibson a tõle megszokott, távoli bombával tette le névjegyét. John O'Shea kezdõként 85 percet kapott. Írország-Wales 3-0.

 

Az U21-es korosztályban is rendeztek felkészülési mérkõzéseket, ebbõl számunkra az olasz-angol párharc lehet érdekes. Itt is egy United játékos jelentette a különbséget, ugyanis az olaszok Kiko Macheda hajrában szerzett büntetõjével tudtak nyerni.

 

 

 

 

Chris Smallingot kisebb sérülés miatt kihagyta a mérkõzést, de a védõ szerdán már vissza is tért és edzésre jelentkezett a Vörös Ördögöknél. Olaszország-Anglia 1-0.

 

Az U19-es angol válogatott a németek ellen lépett pályára, itt is több „ördögfióka” kapott lehetõséget. Will Keane 45, míg Tom Thorpe 90 percet töltött a pályán az 1-0-ás német sikerrel záruló találkozón.

 

A szerdai nap során szintén több Vörös Ördög léphet pályára. Rafael a franciák ellen debütálhat a brazil válogatottban, Nani pedig az argentinok ellen készül a portugálokkal. Javier Hernandez a mexikóiakkal készül, õ az egyetlen, akinek Európán kívül kell meccset játszania. A bosnyákok ellen az Egyesült Államokban, azon belül Atlantában lép pályára az „El Tri”.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!