Mourinho elégedett az átigazolási helyzettel

José Mourinho magabiztos, a Manchester United folytatni fogja ténykedését az eddigi számukra jól sikerült átigazolási idõszakban, miután már a klubot erõsíti Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic és Henrikh Mkhitaryan is.


A menedzsert természetesen elkerülhetetlenül megtalálták újságírók a Juventus sztárja, Paul Pogba jövõjét firtató spekulációkkal, amikor a mai napon sajtótájékoztatót tartott a holnapi, Borussia Dortmund elleni sanghaji felkészülési mérkõzés kapcsán.

 

"Nem erõsítem és nem is cáfolom meg" - válaszolta a portugál szakember, amikor egyértelmûen rákérdeztek a francia középpályásra.

 

"Errõl nem tudok beszélni."

 

"Elõször is azért, mert nem hiszem, hogy korrekt lenne egy másik klub játékosáról beszélnem. Õ a Juventus játékosa, nem pedig a Manchester Unitedé. Minden amit mondhatok, hogy a vezetõség és az igazgatósági tagok fantasztikus munkát végeztek eddig, és a kéréseim 75 százalékát már teljesítették is."

 

 

"Négy játékos megszerzését kértem, négy különbözõ játékosprofilt, amelyekhez különbözõ variációkat mellékeltem. Úgyhogy a munka háromnegyede el lett végezve. Már csak 25 százalékot kell dolgoznunk augusztus 31-ig. Jó esélyünk van rá, hogy egy nagyon jó átigazolási idõszakot zárhassunk."

 

"Nyugodtak vagyunk. Tudjuk, hogy milyen játékosokra van szükségünk. Három új arcunk már van, és nagyon magabiztos vagyok azt illetõen, hogy [Ed] Woodward úr és a tulajdonosok megszerzik azt a játékost, akire szükségem van a megfelelõ egyensúly érdekében." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!