Így gyõzte meg Mourinho Ibrahimovicot

José Mourinho elárulta, azzal tudta meggyõzni Zlatan Ibrahimovicot Manchesterbe igazolásáról, hogy õ még nála is sikeresebb.


Ibrahimovic lett José Mourinho második nyári igazolása a Manchester Unitednél, amikor a svéd csatár a Paris Saint-Germaintól ingyen való távozását követõen egy éves szerzõdést írt alá az Old Traffordon.

 

A 34 éves klasszis bajnokságot tudott nyerni Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban, míg Mourinho Portugáliában, Olaszországban, Spanyolországban és Angliában nyert csapataival bajnoki aranyat.

 

A portugál menedzser elárulta, a svéd támadót a Premier League megnyerésének lehetõségével tudta végül a Unitedhez csábítani.

 

"Legyünk õszinték, õ nagyon gazdag" - kezdte Mourinho.

 

"Egész karriere során hihetetlen összeget keresett, rengeteg címet nyert, de csak akkor jössz a világ legnehezebb bajnokságába játszani, ha tényleg úgy érzed, hogy képes lehetsz azt is megnyerni."

 

"Ha nem így érzed, akkor eligazolsz Amerikába, Kínába vagy eltöltesz még egy idényt a francia bajnokságban."

 

"De ez a fickó egy újabb kihívás mellett döntött. Amikor közöltem vele, hogy én már nyertem Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is, õ viszont nem, mert õ Spanyolország és Olaszország mellett Franciaországban nyert, akkor azt gondolta, 'Ahh, oda akarok menni. Mindenhol nyerni akarok'. Tehát hatalmas motivációval rendelkezik. A teste lenyûgözõ állapotban van."

 

"Mindig hajlamos vagyok azt gondolni, hogy az életkor nem más, mint a személyiben szereplõ szám, de van egy valódi életkor, ami nem mindig egyezik meg a személyiben lévõ adattal. Az csak egy szám, hogy mikor születtünk."

 

"A valódi életkor, a valódi személyi, az a tested, az agyad, a hozzáállásod és ez a srác fiatal, a teste lenyûgözõ."

 

 

Mourinho tegnap már szót ejtett arról, Ibrahimovic különleges bánásmód miatt hagyja ki a csapat kínai túráját, miután részt vett Svédországgal a 2016-os Európa-bajnokságon.

 

Most azonban ezt azzal egészítette ki, hogy a válogatottságtól visszavonuló játékos a hétvégén megkezdi felkészülését Carringtonban, július 30-án a Galatasaray ellen pedig bemutatkozhat a Vörös Ördögök színeiben is.

 

"Vasárnap megkezdi azt az egyedi edzésprogramot, amit még azelõttre dolgoztunk ki számára, hogy csütörtökön csatlakozna hozzánk, úgyhogy csak öt napja áll rendelkezésre."

 

"De arra számítok, hogy nagyon sokban hozzá tud majd járulni a játékunkhoz."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!