Mourinho: Az átigazolások java megvan

Jose Mourinho elmondta, a Manchester United átigazolásainak 75 százaléka már kész és már csak egy középpályás maradt a listán.


A Borussia Dortmund elleni 1-4 utáni sajtótájékoztatóján a menedzser elmondta, tervei nem változtak azóta, hogy átvette a klub irányítását.

 

"Az Old Traffordon tartott sajtótájékoztatón is elmondtam, a vásárlásaink lényeges részt képeznek. Ez a lényeges rész négy játékost tartalmaz: egy középsõ védõt, egy középpályást, egy csatárt és egy kreatív játékost" - nyilatkozta Mourinho.

 

"Amikor ezzel végzünk, akkor leszünk egyensúlyban. Talán ma még nem érzed, de nincs Ibrahimovic, nincs Fellaini, nincs Martial vagy Schneiderlin. Tehát sokan még nincsenek itt."

 

 

Mourinho már igazolt egy belsõ védõt Eric Bailly személyében, egy csatárt Zlatan Ibrahimovic személyében és egy kreatív játékost, Henrikh Mkhitaryant, így csak egy középpályás hiányzik a kirakósból.

 

A Unitedet erõsen szóba hozták a nyáron Paul Pogbával, de Mourinho nem említette meg a Juventus játékosának nevét, hanem azt mondta, még bõven van idejük minõségi igazolásra.

 

"A piac augusztus 31-ig lesz nyitva és olykor váratlan dolgok történnek, amikre reagálnod kell" - folytatta. "De 75 százalék már megvan az átigazolások terén. És majd amikor leigazolunk egy középpályást, akkor a létfontosságú munkánk befejezõdött."

 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!