Herrera a vereség ellenére is optimista

Ander Herrera nem talált semmi élvezetes dolgot a mai, Borussia Dortmund elleni vereségben, de a találkozót követõen az MUTV-nek elmondta, a csapat hosszú távú célban - a jövõ havi Community Shield elhódításában - gondolkozik.


Az augusztus 6-án sorra kerülõ és a Premier League bajnoka elleni találkozó esélyt jelent arra, hogy Jose Mourinho manchesteri pályafutása hamar trófeával gyarapodjon és Herrera elmondta, a játékosok ezért dolgoznak.

 

A baszk középpályás pillanatokkal a Dortmund elleni meccs lefújása után nyilatkozott a klub hivatalos csatornájának: "Egy csapat vagyunk és a lehetõ leggyorsabban fittek akarunk lenni. Ezért dolgozunk olyan keményen ezekben a napokban" - nyilatkozta Ander az alapvonal mellett. "Csak tegnap kétszer volt edzésünk, amit megérezhetsz a pályán, de persze készen akarunk állni a Leicester ellen és meg akarjuk nyerni a szezon elsõ serlegét. Úgyhogy az a legfontosabb, amikor tétmeccseket játszol."

 

 

Az eredményre reagálva Herrera azonnal a Dortmund teljesítményét dícsérte, de rámutatott arra a tényre, hogy a német gárda jóval több felkészülési találkozón van már túl, mint a Vörös Ördögök. "Úgy hiszem, jó edzés volt ez. Nagyon jó csapatuk van és már öt mérkõzést játszottak."

 

"Amikor már vannak meccsek a lábadban, sokkal fittebb és jobb vagy, ez az egyik legfontosabb a fociban. De ettõl még nem megbocsátható ez [a vereség]. Mi vagyunk a Manchester United, nem szabad veszítenünk és minden összecsapásunkat meg akarjuk nyerni. De ezen a felkészülési túrán játékperceket akarunk tenni a lábunkba, és ezzel elégedettek lehetünk, de a Man United soha nem akar kikapni."

 

"Mikor már öt mérkõzést játszottál, akkor elmondhatod, hogy egy másodperccel hamarabb érsz a célhoz, mint az ellenfeled. Ez egy nagyon fontos tényezõ, de nem akarunk kifogásokat keresni. Nagyon jó csapatuk van, fantasztikusan játszottak, mi pedig kihagytunk néhány helyzetet. De úgy érzem, fejlõdünk, egy fantasztikus csapatot építünk és optimisták vagyunk természetesen."

 

"A pénteki volt a második mérkõzése Mourinhónak manchesteri menedzserként azután, hogy a Wigant 2-0-ra megverte a csapat és Herrera elárulta az MUTV-nek, hogy a játékosok milyen gyorsan megtanulták, mit akar játszatni a portugál. "Úgy vélem, tudjuk, mit kell tennünk. Az egyik dolog, amit felismertünk már az az, hogy minden játékos tudja, mi a dolga. A középpályán nagyon agresszívan akarunk játszani, birtokolni akarjuk a labdát, de nem csak birtokolni. Támadni akarunk, úgy gondolom, egy nagyon offenzív Man Unitedet fogunk látni. De ha tömören akarunk védekezni, akkor természetesen azt fogjuk tenni."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!