Mourinho: A keret épsége a prioritás a derbin

Jose Mourinho mindenekelõtt azt tartja szem elõtt a hétfõi, történelmi manchesteri-derbi elõtt, hogy kerete teljesen épségben fejezze be a találkozót.


A szurkolók már a bejelentés óta tûkön ülve várják az elsõ, Anglián kívül lejátszódó manchesteri-derbit, a Vörös Ördögök menedzsere azonban emlékeztette az újságírókat a vasárnapi mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón, hogy a játékosok fittsége a prioritás.

"Továbbra is nyugodtak akarunk lenni, biztonságosan játszani, hazamenni és folytatni a felkészülést a következõ héten" - mondta Mourinho a Peking Olimpiai Sportcentrum Stadionjában.

"A Manchester Citynek ott van az összes játékosa, nekünk azonban van hét vagy nyolc, akik nincsenek velünk és a Galatasaray, Everton, Leicester csapatai ellen már az egész csapattal szeretnék edzeni, hogy készen állhassunk a Premier League-re."

 

 

 


"A jó eredmény azt jelenti, hogy sérülések nélkül térhetünk haza."

Amikor arról kérdezték, kezet ráz-e majd riválisával, Pep Guardiolóval, tekintve, hogy korábban a Real Madridot és a Barcelonát irányították, Mourinho így válaszolt: "Természetesen kezet fogok vele majd - miért ne tenném?"

"Nem értem ezt a kérdést, amit neki és nekem is feltettek. Ellenfelek voltunk három évig [Spanyolországban], de profik vagyunk. Nem értem, hogy miért ne kellene kezet ráznom vele."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!