Carrick izgatott az elõttük álló szezon miatt

Michael Carrick nem csodálja, hogy jövõre a futballvilág figyelme Manchesterre szegezõdik majd, tekintve, hogy a csapatok a világ legjobb edzõi közül kettõvel szállnak csatába a bajnoki címért.


A két csapat a tervek szerint ma, hétfõn találkozott volna egy barátságos felkészülési mérkõzés keretein belül Pekingben, azonban a rossz idõjárási körülményeknek köszönhetõen az összecsapást végül nem rendezték meg. Az elsõ derbit így a 2016/17-es szezonban, szeptember 10-én láthatjuk majd.

Az elmúlt szezonban mindkét klub alulteljesített, azonban most, hogy Jose Mourinho és Pep Guardiola feszülnek egymásnak, a következõ idényben igazán érdekfeszítõ csatára számíthatunk a két csapat között.

"Izgalmas és nagyon érdekes lesz, nem csak nekünk, akik szerepelni fogunk ebben, hanem azok számára is, akik kívülállóként szemlélik majd" - mondta Carrick az MUTV-nek.

"A középpontban mindkét klub sokszor fog szerepelni és nagy csatát fogunk vívni, hogy végül láthassuk, ki jön ki gyõztesen belõle. Mindkét csapat ígéretes két magas színvonalat képviselõ menedzserrel. Egész biztosan jobbak leszünk, mint tavaly, és sokkal erõsebbek szeretnénk lenni, valamint visszatérni a csúcsra."

 

 

 


Carrick megerõsítette, jól érzi magát, miután kihagyta a Borussia Dortmund elleni összecsapást Sanghajban egy térdsérülés miatt, amit az edzésen szedett össze egy Paddy McNairrel való ütközés következtében.

A 35 éves játékos úgy érzi, eddig megfelelõen halad a felkészülés, ami egyben jó lehetõséget ad a nagyon fontos kötelék kialakulására a menedzser, az edzõi stáb és a játékosok között.

"A túrára kitûzött céljainkat teljesíteni tudtuk a felkészülést tekintve" - tette hozzá. "A Dortmund elleni találkozó kiábrándító volt, de az edzés jól ment."

"Ez arról szól, hogy megszerezd a kellõ fittséget és hogy megismerd a menedzsert, stábját és az új játékosokat; ez egy jó csapatépítõ-tréning, ami nagyon jól sikerült."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!