De Gea: Erõs a csapatszellem

A Manchester United játékosai jó kedélyûnek tûntek a 2016-os kínai túra során, De Gea pedig igyekezett megerõsíteni, a csapatra az optimista hangulat jellemzõ.


A Vörösök észrevehetõen jól érezték magukat a túrán, annak ellenére, hogy a kínai idõjárási körülmények nehezebbé tették számukra az edzéseket, rengeteg képen láthattuk nevetni és egymással viccelõdni a csapat játékosait.

Több játékostól is hallhattuk az elmúlt napokban, hogy milyen jól érzik magukat. Jesse Lingard szerint pedig ez az új menedzserrel kezdõdött, aki "szereti a vicceket" és egy "igazán laza, nyugodt fickó".

Még David De Gea pekingi interjúra során is találtak alkalmat a mókára, viccelõdve próbálták lenyomni õt a kamera elõtt, spanyol honfitársa, Mata pedig csak ennyit mondott viccesen: "Mindig ugyanazt mondod!"

"Nagyon jó légkör uralkodik a csapatnál - van pár fiatal srác és nagyon jó itt lenni" - mondta De Gea a klub hivatalos TV csatornájának.

"Egy igazán jó menedzserünk van és õ egy gyõztes - ez az, amit érzünk. Szóval momentán nem akarunk mást, csak gyõzelemmel kezdeni a szezont."

 

 

 


Azt követõen, hogy a United és a City párharcát törölték, a United következõ mérkõzése a Galatasaray ellen lesz Göteborgban, majd a Wayne Rooney tiszteletére megrendezett mérkõzés jön az Everton ellen, mielõtt még a szezon elsõ trófeájáért száll harcba a United a Leicester ellen a Szuperkupa döntõben, azonban az igazi csata csak ezután jön, amikor a Bournemouth otthonában megkezdheti Premier League szezonját az együttes.

A teljes keret Zlatan Ibrahiomvic-csal és az Európa-bajnokságon szereplõkkel ezen a héten csatlakozik Manchesterben a túrán résztvevõkhöz, és De Gea szerint a csapat minden egyes tagja eltökélt, hogy az augusztus 14-ei összecsapásra teljesen fittek legyenek.

"A nyaralás nem volt túl hosszú, de most visszatértünk az edzésekhez és egy nagyon jó futballisták alkotta csapatunk van" - folytatta a kapus.

"Igazán jól érzem magam. Ez a szezon kezdete, még fittebbnek kell lennem az edzéseken és majd meglátjuk. Elõre kell tekintenünk és tényleg igazán fitté kell válnunk az elsõ mérkõzésre."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!