Csapathírek a Galatasaray ellen

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho elégedett csapata teljesítményével a 2016-os túra utolsó, Galatasaray elleni mérkõzése elõtt.


"A játékosoknak nagyszerû a hozzáállása" - mondta az MUTV-nek. "Számos alkalommal dupla edzést végeztünk, de nem aggódom, hogy emiatt fáradtak lennének szombaton, hiszen a valóság az, hogy sokat kell dolgoznunk és a holnapi mérkõzésre is úgy tekintünk, mint plusz egy edzésre, mert a játékosoknak játékpercekre van szükségük - ezen a téren is rendbe kell jönnünk."

A menedzser felfedte, Chris Smalling és Tim Fosu-Mensah kisebb sérülések miatt nem utaztak el a kerettel Svédországba.

Smalling még mindig egy olyan problémával szenved, amely a tavalyi szezonban kezdõdött, míg Fosu-Mensah alapos átvizsgálás alatt esik át, amint a játékos reméli, folytatni tudja tavalyi szezonban történõ debütálását követõ fejlõdését.

 

 

 


A menedzser azt is megerõsítette, Smalling kénytelen lesz kihagyni a Bournemouth elleni Premier League nyitányt is, míg a korábbi jelentések csak arról szóltak, hogy csupán a Leicester elleni Community Shields-en nem számíthat rá Mourinho. A védõ a májusi FA-kupa döntõben szedett össze egy piroslapot a Crystal Palace elleni gyõztes összecsapáson.

"Fosu-Mensah nem jelentõs sérülést szenvedett" - mondta Mourinho az MUTV-nek. "Azonban van egy kis apróság, amivel óvatosan szeretnénk bánni, tekintve, hogy fiatal még. Jelenleg a csapattól külön edz, amíg száz százalékos állapotba nem kerül."

"Chris Smallingot egy tavalyi sérülése kísérti, mely most ismét elõjött. Meglátjuk majd, hogy mi történik, de a Bournemouth elleni mérkõzésen eltiltás miatt amúgy sem játszhat."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!