Ibrahimovic ígérete a szurkolóknak

Zlatan Ibrahimovic megígérte a Manchester United szurkolóinak, nagyon fogják élvezni elsõ Unitedes mérkõzését a Galatasaray ellen Göteborgban.


A 2016-os túra elõtt interjút adó Zlatan Ibrahimovic nagyon nyugodt és vidám hangulatban beszélt az MUTV-nek, miután megismerkedett új csapattársaival.

A svéd csatár visszatér hazájába az Ullevi Stadiumba egy mérkõzés erejéig, mely találkozó magyar idõ szerint 19:30-kor kezdõdik ma, szombaton, a csatár pedig úgy érzi, minden kilátogató szurkoló számára élvezetes összecsapás lesz.

Amikor arról kérdezték, hogyan összegezné elsõ napjait az Aon Training Complexben, így felelt: "Pozitív hangulat. Jó srácoknak tûnnek, minõségi játékosok, nagyon keményen edzenek és az edzések alatt nagyon koncentráltak. A menedzser - õ közvetlen, konkrét, azt mondja, amit szeretne és a játékosok alkalmazkodnak. Szóval csak pozitívumok vannak."

Zlatan elsõ mérkõzésén futhat majd ki a United gyepére, ráadásul a kilences mezben, és egy üzenettel szolgált a svédországi szurkolók számára.

 

 

 


"Mindenki erre a pillanatra várt" - mondta az MUTV-nek. "Nagyon sokat beszéltek errõl és nagyszerû dolog lesz a saját hazámban debütálni. Azt gondolom a szurkolók várják, hogy visszatérjek és azt is nagyon várják, hogy nem csak engem, hanem a csapatot is láthassák. Remélhetõleg jó szórakozást fogunk biztosítani számukra, ugyanakkor a felkészülésünkben is elõreléphetünk. Továbbra is koncentrálnunk kell, a játék fizikai oldalát felépíteni, valamint jó kondícióba kerülni, de megadjuk majd számukra, amit szeretnének."

Ibrahimovic kitért személyes felkészülésére is, ami eddig nagyon sokat segített az októberben 35. születésnapját betöltõ csatár karrierjében.

"Hiszek a kemény munkában" - hangsúlyozta. "Nem csak a mérkõzéseken, de az edzéseken is. Ahogyan edzel, olyan a játékos a pályán - ez az én filozófiám. Keményen dolgozni, keményen edzeni és jól érezni magad. Ezt követõen pedig fel kell venned a ritmust azzal, hogy mérkõzéseken szerepelsz."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!