De Gea: Zlatan lendített a csapaton

Bár Zlatan Ibrahimovic csak néhány napja edz a csapattal, David De Gea szerint a svéd csatár máris pozitív hatással volt a társakra.


Ibra kihagyta a United kínai felkészülési túráját, mivel az Európa-bajnokságon való részvétele miatt tovább tartott pihenõje. Épp emiatt csak ezen a héten találkozott elõször új csapattársaival.

 

A United ma este Göteborgban a Galatasaray ellen lép pályára és a találkozót megelõzõen De Gea az MUTV-nek nyilatkozva üdvözölte a csatár érkezését és elmonda, a játékos mindenkit feltuningolt a klubnál.

 

"Nagyon jó, hogy Zlatan már itt van és a csapattal edz" - magyarázta a kapus. "Láthatod, õ egy top játékos, hatalmas, magas srác, aki kiváló kvalitásokkal rendelkezik és természetesen õ remek csatár."

 

"Szerintem gyorsan beilleszkedik. Úgy tûnik, mintha évek óta itt játszana, de ugyanez a helyzet a többi igazolásunkkal is. Nagyon jól játszanak, keményen edzenek és úgy érzem, igen jó játékosokat szereztünk."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy Zlatan és Mourinho másik két igazolása lökést adott-e a keretnek, David így reagált: "Igen, több energiát ad nekünk, amikor azt látod, hogy ilyen labdarúgók érkeznek Manchesterbe és immár velük kell edzenünk, hogy a lehetõ leghamarabb készen álljunk, mert jön az elsõ mérkõzés a Leicester ellen a Community Shieldért."

 

Ugyanezen interjúban De Gea arról is beszélt, hogy eddig kemény edzéseik voltak, de úgy érzi, készen áll arra, hogy végre pályára lépjen a Mourinho-érában. "10-11 napja edzek és persze a lábaidban, testedben fáradtságot érzel, de készen állok a játékra."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!