Fletcher: Jobban is tudunk játszani

Darren Fletcher szerint a Unitednek legjobb formáját kell mutatnia a szezon hátralévõ részében, hogy visszaszerezzék a Premier League koronát.


A Vörös Ördögök négy pontos elõnnyel várják a bajnoki tabella élén a sorozat utolsó harmadát, miután elszenvedték elsõ vereségüket a bajnokság folyamán a Wolverhampton Wanderers ellenében az elõzõ hétvégén. De a szombati, Old Traffordon lejátszandó városi derbi az elsõ igen fontos lépést jelentheti a hajrára nézve, melyet mindenképp nyernie kellene Sir Alex Ferguson csapatának.

Kritikusok szerint a United nem lesz képes egész szezonban végig egyenletesen teljesíteni, ezt Fletcher vitatja, ám tudja, legjobbjukat kell mutatniuk a hátralévõ mérkõzéseken.

"Úgy érezzük, idõnként rendkívül jól játszottunk ebben a szezonban" - mondta a skót. "De többet várunk...többet várunk magunktól minden alkalommal, mi még nem vagyunk teljesítményünk csúcsán."

 


"Több nagyon kemény mérkõzés is következik majd és nagyon hosszú utat kell megtennünk a bajnokság megnyeréséig. Érezzük, hogy tudunk jobban is teljesíteni és reméljük, hogy a szezon végéig a formánk még javulni tud, mert ez szükséges lesz mind a bajnokság, mind a Bajnokok Ligája szempontjából. Ez az az idõszak, mikor a nagy meccsek jönnek és ezekkel lehet bajnokságot nyerni."

"Még megyünk a Liverpoolhoz, Chelseahez, Arsenalhoz és a hétvégén a Manchester Cityvel játszunk. Sok nagy meccs elé nézünk, de élvezzük az ilyen találkozókat és a klub a teljesítményekrõl, valamint a kihívásokon való felülkerekedésrõl szól."

"Tudjuk, hogy a java még elõttünk van, soha nem gondoltuk naívan, hogy a bajnokság már lefutott. Nagyon sok kemény munka áll még elõttünk, rengeteg nagy meccs és sok-sok fordulat, ebben biztos vagyok."

A játékosoknak sokkal jobban kell teljesíteniük, mint tették azt a Molineux-ben a Wolves ellen, de Fletcher biztos benne, hogy a United kész kemény lépéseket tenni.

"A címet ki kell érdemelni. Senki nem adja könnyen a trófeát. Ki kell érdemelnünk, hogy visszaszerezzük."

"Az a csapat, amelyik megnyeri a bajnokságot, megérdemli majd, mert az tudott egész szezonban legjobban teljesíteni. Reményeink szerint az elkövetkezendõ néhány hónapban be tudjuk bizonyítani, hogy mi érdemeljük meg."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!