Rashford pozitív a gyõzelem után

A Manchester United csatára, Marcus Rashford csupa önbizalom volt, miután csapata 5-2-es gyõzelmet aratott a Galatasaray felett az Ullevi Stadiumban.


A Vörös Ördögök 19-es számú játékosa lenyûgözõ hatással volt a mérkõzésre második félidei beállását követõen, különösen akkor, amikor egy nagyszerû elfutással büntetõt szerzett csapatának, melyet Wayne Rooney értékesített is, megszerezve a csapat harmadik gólját. Ez csak egyike volt azon elfutásoknak, mellyel megnehezítette a török csapat védelmének dolgát.

Marcus nyilatkozata az MUTV-nek: "Nagyon fontos megszerezni azt a bizonyos elsõ gyõzelmet csapatként, ez nagyszerû számunkra a szezonra valá felkészülésben. A menedzser nem aggódott [a United 1-2-es, félidei hátránya miatt] és azt mondta nekünk, nyomuljunk elõre és zárjuk le a területeket, és ezek olyasvalamik voltak, amiket remekül véghez is vittünk a második félidõben."

"Nagyon optimisták vagyunk, mivel ez volt mindössze a második felkészülési mérkõzésünk a teljes kerettel - néhányak számára ez volt az elsõ találkozó" - tette hozzá. "Ez nagyon izgalmas mind a szurkolók, mind a játékosok számára."

 

 


Rashford kiemelte új csapattársa, Zlatan Ibrahimovic hozzájárulását a mérkõzéshez, aki nem hivatalos debütáló mérkõzésének mindössze negyedik percében szemkápráztató gólt lõtt az ellenfél hálójába. Bepillantást nyerhettünk abba, mit is tartogathat Zlatan Unitednél töltött ideje alatt számunkra, csatártársa pedig elmondta, a svéd jelenléte a pályán kívül is érzékelhetõ volt.

"Határozottan állítom, hogy mindannyian tanulhatunk tõle, amíg itt van, szóval mindannyian meg kell, hogy ragadjuk ezt az esélyt" - mondta Rashford. "Hatalmas segítség, hogy minden nap vele lenni és remek látni, hogy milyen a pályán és azon kívül. Nagyon sokat tanulhatunk tõle és remélhetõleg képes leszek az õ játékstílusából elemeket beépíteni az enyémbe."

A 18 éves játékos a mérkõzés utáni nyilatkozatát egy szokásos, felkészülési szezonra jellemzõ mondatsorral zárta. "Jelenleg az új szezonra készülök" - mondta. "Nem kell siettetni semmit - megfelelõen fogok haladni, a haladás pedig folyamatos."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!