Darmian lenyûgözné Mourinhot

Matteo Darmian elfogadja, hogy egy akkora klubnál, mint a Manchester United, folyamatos a verseny a helyekért, ugyanakkor szeretné visszanyerni teljes fittségét és lenyûgözni menedzserét, Jose Mourinhot.


Az olasz válogatott játékos elsõ alkalommal szerepelhetett Jose Mourinho irányítása alatt a csapatban, miután az Ullevi Stadiumban csereként állt be a Galatasaray elleni 5-2-es gyõztes felkészülési mérkõzésen Svédországban. Darmian jelenleg erõteljesen dolgozik, hogy készen állhasson a 2016/17-es szezon várva várt kezdésére.

"Nagyon fontos volt, hogy játszhattam a mérkõzésen, mivel csupán egy hete álltam edzésbe" - mondta Darmian a ManUtd.com-nak Göteborgban. "A múlt héten tértem vissza, szóval dolgoznom kell a kondíciómon, de minden rendben zajlott a pályán."

"Úgy gondolom, jó dolog az, hogy ilyen verseny van a csapaton belül, mert egy nagy csapatban minden posztra sok minõségi játékos jut. Készen kell állnod, amikor a menedzser megadja számodra a lehetõséget. Úgy vélem, õ egy nagyszerû menedzser, éhes a sikerre, és a gyõzelmei, sikerei önmagukért beszélnek."

"Szeretnénk fejlõdni a héten, hogy készen állhassunk a szezon elsõ mérkõzésére."

 

 

 


Darmian a balszélsõ poszton váltotta Luke Shaw-t a török együttes ellen, míg a rugalmas Ashley Young a védelem jobbszélét vehette át Antonio Valenciától.

"Jobbhátvéd vagyok, de a bal oldalon is tudok játszani" - mondta Darmian, amikor sokoldalúságáról kérdezték. "Ha a menedzsernek a bal oldalon van rám szüksége, akkor ott fogok játszani, de egyébként a jobb oldalt preferálom."

Zlatan Ibrahimovic negyedik percben szerzett káprázatos gólja mindenkit szóra bírt, és Darmian elmagyarázta, a svéd játékos már az öltözõben is letette névjegyét.

"Õ egy jó játékos" - mondta az olasz védõ. "Képes gyõzelemhez segíteni minket, hiszen egy nagyszerû játékos, és ugyanakkor nagyszerû mentalitással is rendelkezik. Mindig gyõzni szeretne és ez fantasztikus."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!