Ibra várja már a közös játékot Rooney-val

Zlatan Ibrahimovic úgy jellemezte Wayne Rooney-t, mint aki egy tökéletes csatártárs, akirõl az MUTV-nek azt mondta: "Vele nem látok gondokat - csak sikert."


A tapasztalattal rendelkezõ támadó páros tagjai elõször szombaton játszottak együtt, amikor a Manchester United 5-2-re legyõzte Göteborgban a Galatasaray-t. Ibrahimovic kezdte meg a góltermelést, Rooney pedig duplázni tudott.

 

Az Old Trafford elõször láthatja õket együtt ma, amikor Wayne tiszteletére rendezett mérkõzés megkezdõdik. Zlatan meggyõzõdése, hogy a Vörös Ördögök ikonikus csatárával való közös munka élvezetes és gyümölcsözõ lesz.

 

"Úgy gondolom, minden nagy játékos képes együtt dolgozni más nagy játékosokkal" - mondta a svéd játékos az MUTV-nek. "Ez nem gond. Tizenegyen vagyunk a pályán, nem ketten. Az edzõn múlik, mit akar látni a pályán, de vele [Rooney-val] nem látok semmi problémát. Csak sikert!"

 

"Évekkel ezelõtt azt nyilatkoztam, hogy egy csatár számára Wayne Rooney a tökéletes társ. Nem csak maga miatt dolgozik, hanem a csatárért is és az egész csapatért. Totál boldog vagyok, hogy egyike vagyok azoknak, akik vele együtt léphetnek pályára."

 

 

Rooney 12 éves manchesteri páyafutásának tiszteletére rendezett mérkõzésen - Rooney korábbi klubja - az Everton lesz az ellenfél és Zlatan csodálja azt, új kollégája milyen sokáig játszik a csúcson.

 

"Fantasztikus pályafutása volt" - folytatta. "Régóta itt van, úgy tudom, 18 évesen került ide, ahogy mondtad, immár 12 éve. Nem könnyû egy top klubnál ennyi idõt eltölteni. Játékosok jönnek és mennek. Top játékosok jönnek és mennek, de õ még mindig itt van."

 

"Minden évben kiválóan teljesített. Úgy vélem, õ egy tökéletes példa a fiatalok számára. Hosszú ideje egy top klub színeiben játszott és hozta évrõl-évre az eredményeket. Nem mindenki érhet el ekkora sikereket, de õ az egyik ilyen. Örülök, hogy a csapatában vagyok és mindent elkövetek, hogy gyõzelmekhez segítsem õt is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!