A vártnál bíztatóbb Valencia állapota

Akár már februárban pályára léphet horrorisztikus sérülése után a tegnap megmûtött Antonio Valencia menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint.


Mint ahogy arról mi is hírt adtunk, a klub hivatalos közleményben tudatta csütörtökön, hogy az ecuadori szélsõ, aki bokaficamot és -törést szenvedett a keddi Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen valószínûleg kénytelen lesz kihagyni a 2010/2011-es szezon hátralévõ részét.

 

 

 

 

Miután a klubnál már történt egy hasonló eset, nem is oly rég, amikor Alan Smith szenvedett súlyos sérülést, és csak hét hónapot követõen térhetett vissza, ezért minden elkönyvelte magában, hogy legkorábban áprilisban vagy májusban állhatna újra az egykori wigani szélsõ Sir Alex Ferguson rendelkezésére.

 

Azonban a skót menedzser pénteken jó hírekkel szolgálhatott, ugyanis az elõzõ szezon egyik legjobb játékosának állapota jobb, mint amire korábban számítottak.

 

"Antonio operáción esett át, amely sikeres volt" - kezdte.

 

"Tiszta törést szenvedett, ami nagy örömre adhat okot. Nagyon aggódtunk emiatt."

 

"Szalagszakadása is van, de február vége reális idõpontnak tûnik a visszatéréséhez, ami sokkalta jobban hangzik, mint amire még csütörtökön gondoltunk. Õ egy erõs fiú, aki nagyon pozitívan áll a dolgokhoz - ha valaki így áll hozzá egy ilyen sérüléshez, azzal segítheti a minél gyorsabb felépülését."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!