Jose elégedett az átigazolási aktivitással

Jose Mourinho mai sajtótájékoztatóján nem volt hajlandó összehasonlítani a Manchester United nyári átigazolási tevékenységét más Premier League klubokéval, de azt elmondta, örül annak, ahogy alakultak a dolgok eddig.


A menedzser már a keretébe tudta tenni az elefántcsontparti Eric Bailly-t, a svéd szupersztárt, Zlatan Ibrahimovic-ot és az örmény Henrikh Mkhitaryant és bízik abban, hogy egy nagyon jó középpályás érkezik még azelõtt, hogy elrajtolna a bajnokság.

 

A mai sajtótájékoztatóján a menedzsert a United átigazolási aktivitásáról is kérdezték, valamint szerették volna, ha mindezt összehasonlítja a többi 19 klub nyári ügyeivel.

 

 

"Úgy vélem, jól teljesítettünk" - magyarázta Mourinho a Jimmy Murphy Centre-ben. "Döntéseket hoztunk. Úgy döntöttünk, hogy négy játékost igazolunk, nem tizet. Úgy döntöttünk, olyanokat hozunk, akik elérik a Manchester United szintjét. Úgy döntöttünk, olyan négy játékost hozunk, akikrõl úgy gondoljuk, hogy javítani tudnak a csapaton és nem csak egy játékossal többen vagyunk. Ez a mi vásáslásaink profilja."

 

"Megszereztünk egy fiatal középsõ védõt, akinek azonban idõre van szüksége ahhoz, hogy top játékos legyen, de óriási potenciál van benne és mi hiszünk benne nagyon. Leigazoltuk Mickit, egy játékost, akinek ismerjük a kvalitásait. Lett egy szuper csatárunk és most egy nagyon jó középsõ középpályás a cél. Úgyhogy elégedett vagyok a csapatom egyensúlyával, elégedett vagyok a klub erõfeszítéseivel és még mindig nincs lezárva ez."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!