Mourinho: Ostoba céljaim vannak

Miután csapata megnyerte a Wembley-ben a Community Shieldet, Jose Mourinho leült a média elé, hogy megvitassák, mik is azok az "ostoba célkitûzések" a Manchester United számára.


A menedzser elmondta, azt akarja, hogy csapata minden meccsét megnyerje és már a Bournemouth elleni gyõzelem a következõ lépés.

 

"Be kell vallanom, ostoba célkitûzéseim vannak, mert ezek lehetetlen ambíciók" - mondta Jose. "Az a célom, hogy minden találkozót megnyerjünk, úgyhogy most az a célkitûzés, hogy legyõzzük a Bournemouth csapatát."

 

"Ez nagyon nehéz lesz. Megnyerhetjük? Erre kell gondolnunk. Aztán a Bournemouth után a Southampton ellen játszunk és azt akarjuk megnyerni."

 

"Minden mérkõzésünket meg akarjuk nyerni. Ez egy buta motiváció, de ha más perspektívából nézed meg, akkor ez az, amit meg kell tennünk - javulni, javulni, javulni és minden összecsapást megpróbálunk megnyerni."

 

 

Mourinho mostani megnyilvánulásához hasonló volt a pénteki, amikor arról beszélt, hogy játékosai elé irreális célt tûzött ki, mégpedig azt, hogy nyerjék meg a Premier League-t.

 

Az 53 éves szakember elárulta, hasonló ambíciózus megközelítés segített számára, hogy Bajnokok Ligáját nyerjen korábbi csapataival, a Portóval és az Interrel.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!