Mourinho elégedett a gyõzelemmel

Jose Mourinho szerint voltak jó jelek a United csapatában, mely ma 3-1-re legyõzte a Bournemouth-ot.


A találkozó után a menedzser az MUTV-nek adott interjút, íme a fontosabb pontok...

 

Mi tetszett? Minden!
"A három pont, a támadó focink minõsége, ahogyan kézben tartottuk a meccset, a védekezésünk minõsége - nagyon kompakt csapatot alkottunk. Egy nagyon nehéz ellenfél ellen szereztünk három pontot és nem hiszem, hogy bármi kétség lenne abban, hogy megérdemeltük."

 

Fontos volt Mata vezetõ gólja
"Egy gól mindent megváltoztat, a második félidõ elején nagyobb nyomást próbáltak ránk helyezni, ezzel pedig több terület nyílt meg elõttünk. Mindig fontos az elsõ gól - ez nem jelenti, hogy megnyered a találkozót, de pszichológiailag fontos, mert önbizalmat növel. Nagyon jól játszottunk a második félidõben."

 

Egy hiba, egy gól
"Ez a Premier League, itt egy hibát azonnal megbüntetnek. Amikor gólt szereztek, változtatnom kellett a felálláson, hogy jobban kontrolláljuk a meccset. Ha újabb gólt szereztek volna és 3-2 lett volna, rémálom várt volna ránk az utolsó percekre - ez egy remek tapasztalat volt számunkra."

 

 

Remek igazolások mindenfelé
"Bailly és Daley nagyon jól játszottak, a középpályások hihetelenül kiegészítették egymást. Fellaini esetében mindig az az érzésem, hogy az átlag United-szurkoló nem kedveli õt. De ha úgy játszik, ahogyan ma, akkor megszeretik õt, mert nagyon fontos számunkra."

 

Elõre tekintve
"Nagyon boldog vagyok. Ez még csak a rajt; minden egyes napon javulnunk kell. De nyertünk és ez a legfontosabb."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!