Mourinho erõsen hisz Memphis-ben

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho leszögezte, erõs a Memphis Depayba vetett hite, miután a szélsõ egy frusztráló debütáló szezont tudhat maga mögött.


Annak ellenére, hogy nem szerepelt Mourinho Community Shield mérkõzésre nevezett keretében, Mourinho eleget látott a 22 éves játékostól, hogy kijelenthesse, adott a lehetõség, hogy a United új érájában meghatározó szerepet töltsön be a fiatal holland.

"Memphis számára aggasztó múlt évbeli teljesítménye olyasvalami, amibe nem szeretnék túlságosan belemélyedni; én a 2014-es Világbajnokságon szereplõ játékost ismerem és azt, akit nagyon sokszor láttam a PSV-ben [Eindhoven]" - mondta a menedzser. "Él a fejemben ez a játékos, és ez tiszta sor, hogy megakarom tartani õt - szeretnék mindent megpróbálni [hogy segítsek sikeressé tenni õt]."

 

 

 

 


"Idáig egy jó srácot látok, egy profit. Láthatod szép autót vezetni és talán az jut eszedbe, hogy ezt a fickót talán nem érdekli a futball, de nem ez a helyzet" - tette hozzá Mourinho. "A srác nagyon sokat gondol a focira, és szenved, mert frusztrált a tavalyi szezon miatt, de vissza fog térni."

Könnyû elfelejteni, hogy a United csupán öt mérkõzést játszott a háromhetes felkészülési idõszakban, szóval pár játékos kétségbeesetten szeretne bizonyítani. A menedzser azonban igyekezett megnyugtatni mindenkit, a következõ hetekben teljes mértékben szeretné haszálni keretét.

"Természetes, hogy a játékosok boldogabbak, amikor játszanak" - mondta. "Szeptemberben becsatlakozunk a Ligakupa, Európa-liga küzdelmeibe és ott lesz a Premier League is, szóval a szeptember véget fog vetni ezen játékosok frusztrációjának. Mindenki lehetõséghez fog jutni ezekben a hónapokban és továbbra is hiszek Memphis-ben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!