A Napoli és az AS Roma is érdeklõdik Darmian iránt

A Sky forrásai szerint a Napoli és a AS Roma is szeretné megszerezni a Manchester United szélsõhátvédjét, Matteo Darmiant.


Darmian tavaly nyáron csatlakozott a Unitedhez a Torinóból, de az ígéretes kezdet után visszaesett a teljesítménye.

A 26 éves játékos nemrégiben kinyilatkoztatta szándékát, harcolni szeretne helyéért a Unitedben, azonban a Leicester City elleni Community Shield gyõzelem és a Bournemouth elleni 3-1es bajnoki siker során is kimaradt a meccsnapi keretbõl.

Az olasz válogatott Matteo Antonio Valencia mögé került Jose Mourinho rangsorában, és mindeközben Timothy Fosu-Mensah is egy opció a jobbhátvéd posztra.

 

 

 


A 18 éves holland a hírek szerint közel áll, hogy új szerzõdést írjon alá a Uniteddel, miután a tavalyi szezonban betört az elsõ csapatba.

Fosu-Mensah tíz alkalommal szerepelt a felnõtt együttesben, miután az Arsenal elleni 3-2-re megnyert februári bajnokin csereként debütált.

Mourinho korábban már tisztán kifejezte szándékát, miszerint 23 elsõcsapatos játékossal kíván dolgozni ebben az évben, így nem valószínû, hogy három jobbhátvédet tart majd keretében, ugyanakkor Darmian a védelem bal oldalán is bevethetõ.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!