Mourinho: Minden a szurkolókkal kezdõdik

José Mourinho szerint a Manchester United vendégeinek esélye sem lehet az Old Traffordon, ha a szurkolók hangosan támogatják õket és beállnak a csapat mögé.


A menedzser már izgatottan várja, hogy a Southampton elleni pénteki bajnokin elõször ülhessen le hazai pályán a Vörös Ördögök kispadjára, és biztosnak tûnik abban, hogy csapata ugyanolyan ellenállhatatlan lesz hazai környezetben, mint ami jellemezte ténykedését korábbi klubjainál az elmúlt évek során.

 

Amikor arról kérdezték, vissza tudja-e hozni a félelem faktort az Álmok Színházába, így felelt:

"Én nem, de a csapat igen. Ebben pedig a szurkolók is sokat segíthetnek."

 

 

"Minden itt kezdõdik: a csapat és a szurkolók kapcsolatánál. Ha néhány ezer vendégszurkoló hangosabb tud lenni, mint 70 ezer hazai, akkor bajban vagyunk. Ez azt mutatja, hogy nincs kapcsolódás a csapat és a szurkolók között. Ha van, akkor szerintem egy hazai csapatot az nagyon nagyban képes támogatni, és akkor az említett faktor is visszatér."

 

"Minden a csapat és a szurkolók kapcsolatán múlik. Ahogyan a csapat játszik, viselkedik, mentálisan hozzá áll, és természetesen, ahogyan a szurkolók kiveszik a részüket, mind-mind számítanak, és szerintem ha ezek megvannak, akkor az ellenfeleknek esélyük se lehet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!