Herrera és Mourinho egyezménye

Ander Herrera elárulta az MUTV-nek, hogy a United menedzserével folytatott beszélgetése vezetett oda, hogy most a középpályán egy mélyebb szerepkörben játszik, és egyetértenek abban Mourinhoval, hogy ebben a szezonban "fontos" játékossá válhat.


A 27 éves spanyol kezdõ volt a Bournemouth elleni 3-1-es siker alkalmával múlt hétvégén a középpályán egy mélyebb, több párharcot igénylõ területén és nagyon sok dicséretet szerzett a Vitality Stadiumban nyújtott teljesítményével. Gary Neville egyenesen a Mérkõzés emberének titulálta õt a Twitteren. A pénteki mérkõzést megelõzõen az MUTV-nek nyilatkozva Herrera elárulta, elégedett volt teljesítményével.

"Egy másik szerepkörben kellett játszanom, és úgy gondolom fontos lehetek ott a menedzser számára" - magyarázta Ander. "Beszéltem a menedzserrel és egyetértettünk abban, hogy fontos lehetek a csapat számára, és képes leszek segíteni abban a pozícióban. Úgy vélem nagyon sok labdát tudok szerezni számunkra. Az ösztönöm az, hogy a lehetõ leghamarabb visszanyerjem a labdát."

"Nagyon, nagyon jól éreztem magam, nem csak a labdával, de nélküle is. A csapat nagyon kompakt volt, két-három csapattársal a közeledben mindig képes vagy megszerezni a labdát, segítenek neked, ezt szeretném folytatni és segíteni a csapatot."

 

 

 


Herrera arról is mesélt, milyen fejlõdést ért el a csapat ebben a szezonban eddig, és felvázolta, Mourinho milyen utasításokat adott a játékosoknak, hogy több góllal verhessék el a Bournemouth együttesét, így a United az elsõ forduló végét már a tabella elején tölthette.

"Érzem, hogy a csapat szintje emelkedett" - mondta. "Úgy vélem, jó dolgokat érhetünk el közösen, valami fontosat vihetünk véghez ebben a szezonban, nem csak azért, mert megnyertük az utolsó két mérkõzést. Ha látod az edzéseinket minden nap, valami különlegeset érzel, mindenki boldog, szeretnék a lehetõ leggyorsabban játszani, folytatni a gyõzelmi szériát, a tabella elején szeretnénk állni."

"Emlékszem, a Bournemouth elleni találkozó elõtt a menedzser elmondta, ha szerzünk egy gólt, szereznünk kell mellé egy másodikat is, mert szeretnénk azonnal a tabella élére kerülni. Ez véleményem szerint jó mentalitás. De természetesen két lábbal a földön kell járnunk, mert a szezon hosszú."

Herrera már nagyon várja, hogy az új igazolás Paul Pogba mellett szerepelhessen, aki iránt nagy csodálattal viseltetik. "Úgy vélem õ egy top játékos, talán egyike a világ legjobb öt játékosainak, azok közül, akik velünk vannak, szóval ez nagyon fontos. Képes megszerezni a labdát,  gólt szerezni,  cselezni és védekezni is, szóval minden megvan a játékában. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy nálunk játszik."

"Amikor a világ legjobb játékosaira gondolsz, õk tényleg nagyon jók, de talán csak konkrét dolgokban azok. Paul azonban mindenben jó, szóval élvezet lesz szemlélni õt. Középpályásként nagyon jó érzéssel tölt el, hogy esélyem van vele játszani."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!