Mourinho a tegnapi gyõzelemrõl

Jose Mourinho a Southampton felett aratott 2-0-s sikert követõen az MUTV-nek nyilatkozva mondta el véleményét a látottakról. A fõbb pontokat most itt olvashatjátok...


Csapatmunka volt
"Nagyon örülök. Tudom, hogy nem játszhatunk 90 percig úgy, ahogy én azt akarom. Lehetetlen 90 percen át olyan kiegyensúlyozottan szerepelni. Sok pillanatban, hosszan a mérkõzés alatt támadólag léptünk fel, ahogy játszani akarunk, közben nagyon szilárdan védekeztünk 10 emberrel, nem 6-7-8 játékossal. Ez egy közös eredmény volt, így elégedett vagyok a srácokkal."

 

Pogba tovább is pályán lehetett volna
"Hosszabbítást is le tudott volna játszani! Remekül lát a pályán, fenomenális volt, mint ahogy Marouane Fellaini is jól játszott. Valamint ahogy a szélsõk lezárták befelé az utakat, szintén kiválóan sikerült. Minden, ami egyéni megoldás volt és nagyon kemény, a csapathoz kapcsolódó munkát próbál megtenni [Pogba]. Amikor azt gondoltam, hogy már nem volt kiegyensúlyozott és nem tudta megtartani a labdákat, behoztam Ander Herrerát, hogy lezárjuk a réseket."

 

 

Zlatan termeli a gólokat
"Ha nem is lõ gólt, mindig hozzá fog tenni a csapatmunkához. Nem lõhet gólt minden héten. Nagyon jól tartja a labdát, remek target-man és stabilitást ad a csapatnak, ma is jól játszott."

 

Hihetetlenek voltak a bekkek
"Luke és Antonio amikor kellett, támadólag léptek fel és nagyon jól védekeztek. Mindig jó segítséget kaptak a szélsõinktõl, hogy az ellenfél ki legyen zárva."

 

Beilleszkedve Manchesterben
"Teljesen otthon érzem magam. Tudom, hogy nem vagyok egy kedves fickó, nem sokat mosolygok, de ilyen a természetem. Mikor kilépek az öltözõbõl, akkor jön az én meccsem."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!