Herrera: Vale a legjobb jobb bekk

Távol a reflektorfényben tündöklõ Zlatan Ibrahimovic-tól és Paul Pogbától, Antonio Valencia csendben nyûgözte le a United szurkolóit és Herrera úgy jellemezte az ecuadorit, mint aki a világ legjobb jobb bekkje a Juventus-ban szereplõ Dani Alves mellett.


Valencia már a nyolcadik szezonját futja az Old Traffordon és úgy tûnik, a 31 éves játékos tündököl az új menedzser, Jose Mourinho irányítása alatt, miután fõszereplõje volt a felkészülési szezonnak, különösen a Galatasaray elleni 5-2 alatt, amikor három gólpasszt is kiosztott.

 

Az erõteljes védõ beadása után született a Community Shield gyõztes gólja, amit Zlatan Ibrahimovic szerzett, majd a Bournemouth elleni összecsapáson Wayne Rooney gólja elõtt is meghatározó szerepet játszott az elõzõ héten, mielõtt pénteken, a Southampton elleni 2-0-s siker alatt ragyogott volna.

 

Az ilyen kiváló forma Herrera figyelmét sem kerülte el: "Ismerem õt és mindig kedveltem a játékát" - nyilatkozta a baszk játékos az MUTV-nek. "Tudom, hogy õ nem egy normál jobb bekk, mert jobb szélsõként szerepelt, de azt gondolom, jelenleg õ a legjobb jobboldali bekk a világon, talán Dani Alvessel karöltve. Nagyon bírom Dani Alvest. Úgy vélem, Antonio az egyik legjobb jobb bekk a világon."

 

 

"Amikor van egy olyan jobb bekked, aki gyorsan vissza tud zárni védekezni és talán 6-7 beadása is van meccsenként, melyek mindig, vagy majdnem mindig sikeresek, akkor azt kell mondd, õ érti a focit. Amikor nálam a labda, tudom, hogy Antonio mindig kész fogadni azt, mindig ad neked egy megoldási lehetõséget."

 

"Szerintem nagyon fontos játékos lesz ebben a szezonban. Nagyon fontos a klub számára, már nyolc éve itt van, de talán az elõzõ szezon végén el is mondtam, hogy valami jó készül a bográcsban és mindenki része akar lenni."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!