Vörös Ördögök a válogatottban

A szerdai nap eseményei.


 

A keddi mecsek szereplõirõl már korábban beszámoltunk, nézzük mit alkottak a United játékosok a szerdai során.

 

Kezdjük rögtön a dán-angol meccsel. A koppenhágai találkozót az angolok nyerték Darren Bent és Ashley Young góljaival 2-1-re. Az angolok hátrányból fordították meg a meccset, így Daniel Agger vezetõ gólja végül mit sem ért. Wayne Rooney az elsõ félidõt töltötte a pályán. Sajnos az idei teljesítményét hozta, így többen is megkérdõjelezték behívásának jogosságát. Anders Lindegaard nem kapott lehetõséget, ezúttal Thomas Sörensen védett végig a hazaiaknál.

 

Nani 61 percet kapott az argentin-portugál rangadón, melyet a dél-amerikaiak nyertek 2-1-re. A gyõztes gólt Lionel Messi szerezte, a portugálok gólját a korábbi Vörös Ördög Cristiano Ronaldo jegyezte.

 

Tovább kell várnia a debütálásra Rafaelnek, aki végül nem kapott lehetõséget a franciák elleni mérkõzésen. A brazil válogatott a 40. perctõl emberhátrányban volt és ez végül meg is bosszulta magát. A gallok Benzema góljával nyertek 1-0 arányban.

 

Óriási verést kapott a Nemzetek Kupája keretein belül megrendezésre kerülõ találkozón Észak-Írország Skóciától. A skótok sima 3-0-s sikerét hozó találkozón Jonny Evans nem kapott lehetõséget, testvére Corry viszont végig pályán volt. A 19 esztendõs Oliver Norwood az 58. percben állhatott be.

 

Egyedül Javier Hernandezre lehet azt mondani, hogy sikeres szerdát zárt. Mexikó Boszniát verte 2-0-ra Atlantában egy szenzációs hangulatú meccsen. Az elsõ gólt „Borsócska” szerezte, aki kiharcolt egy büntetõt. Saját maga próbálta értékesíteni, ám elsõre a kapusba rúgat, a kipattanót viszont valahogy bepofozta a kapuba. Nem volt egyértelmû azonban hogy róla ment-e be, egyes források õt, más források Pjanic-ot tüntetik fel öngólosként. Hernandez 80 percet töltött a pályán.

 

 

 


Nyitray András

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!