Jose: Szeptemberben mindenki játszani fog

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho elmondta, 23 fõs keretének minden tagja játéklehetõséghez jut a következõ hónapban.


A Vörös Ördögök tökéletesen kezdték a szezont, megnyerték a Community Shieldet, majd elsõ két bajnokijukon is gyõzelmeket arattak és csak rosszabb gólkülönbség miatt állnak a tabella második fokán a városi rivális mögött. Legközelebb az a Hull City lesz a United ellenfele, amely két forduló alatt szintén hat pontot zsebelt be.

 

A következõ forduló után válogatott szünet lesz, ám szeptember 10-én a manchesteri derbivel egy nagyon sûrû idõszak kezdõdik a csapat számára, éppen ezért a menedzser már azt is tervezi, miként tudnának megbirkózni a gyorsan következõ találkozók adta nehézséggel.

 

 

"Minden játékos keményen dolgozik és nagyon jól teljesít" - mondta Mourinho az MUTV-nek. "De minden mérkõzés egy meccs és elemzem az ellenfelet és a csapatomat."

 

"Próbálom a legjobbakat betenni és tudom, hogy semmivel sem lehet megváltoztatni azon játékosok frusztráltságát, akiket nem teszek a csapatba. De az igazság az, hogy mindannyian tudják, hogy a 23-as kerethez tartoznak. Ahhoz, hogy benne legyél, nagyon jó játékosnak kell lenned, õk pedig mindannyian azok. Jelen pillanatban átérzik a helyzetet, mert egy héten egy találkozó van, de szeptemberben megváltozik minden, így mindenki játszani fog."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!