Hivatalos: Borthwick-Jackson kölcsönben a Wolvesnál

A Manchester United tehetséges fiatal védõje, Cameron Borthwick-Jackson a 2016/17-es szezont kölcsönben a másodosztályú Wolverhampton Wanderers együttesénél tölti majd.


A Vörös Ördögök akadémiájának 19 éves neveltje az elõzõ szezonban robbant be a felnõtt csapatban, amikor novemberben váratlanul bemutatkozhatott a West Bromwich Albion elleni bajnokin, amellyel együtt összesen 14 alkalommal jutott szerephez a védelem baloldalán.

 

A klub májusi, idényvégi gálavacsoráján õt választották meg az Év U21-es játékosának, miután kulcsszerepet játszott abban, hogy Warren Joyce együttese megvédte bajnoki címét. Ezt követõen új szerzõdést írt alá, amely értelmében egészen 2020-ig az Old Traffordon marad.

 

 

A manchesteri születésû játékos a 2016/17-es szezonban egy mérkõzésen, a Leicester City ellen már pályára lépett a korábbi tartalék bajnokság helyébe lépett Premier League 2 sorozatban, mostantól már Walter Zenga együttesének edzéseit látogathatja a Molineuxban, ahol több játéklehetõséghez is juthat felnõtt szinten.

 

A Championshipben szereplõ Farkasok eddig két gyõzelmet és két döntetlent számlálnak az új szezonban, az elõzõ fordulóban a Birmingham Cityt verték 3-1-re.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!