Allardyce figyelmeztetése Rashfordnak

Az angol válogatott újdonsült szövetségi-kapitánya, Sam Allardyce kijelentette, Marcus Rashford ki fog kerülni a Háromoroszlánosok keretébõl, ha továbbra is kimarad a Manchester United kezdõcsapatából.


Az elõzõ szezonban még a Sunderlandet edzõ Allardyce azt követõen került az angol nemzeti tizenegy kispadjára, hogy a pocsék Európa-bajnokságot követõen lemondott posztjáról Roy Hodgson.

 

A 2015/16-os idényben tudása alatt szereplõ Manchester Unitedben gyakorlatilag üstökösszerûen tûnt fel Marcus Rashford, aki a szezon második felében bemutatkozva kiemelkedett a mezõnybõl, amely késõbb válogatott behívót és néhány csereként történõ beállást ért a franciaországi nyári kontinensviadalon.

 

 

A 18 éves tehetség azonban José Mourinho irányítása alatt még nem szerepelt a Vörös Ördögök színeiben idén, Allardyce pedig elárulta, nehéz lesz meghívót küldenie a csatárnak, ha az Old Traffordon sem jut szóhoz.

 

"Rashford kevés játéklehetõsége nehézebbé teszi számomra most a behívását, annak ellenére, hogy milyen fantasztikus elõzõ évet produkált, és milyen jó játékra képes" - mondta újságírói kérdésre Big Sam.

 

"Ilyen fiatal korban azt kellene mondanom: menj és játssz az U21-esek között? Szokjon hozzá a nemzetközi futballhoz, játszott ott rendszeresen, ez pedig a fejlõdése segítségére lesz, amelynek köszönhetõen biztosítani tudja helyét a Manchester United és az angol válogatott felnõtt csapatában is. De minden létezõ forgatókönyvet szem elõtt kell tartani ilyenkor."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!