Kik lehetnek a United ellenfelei az EL-ben?

Jose Mourinho együttese számára hamarosan kiderül, mely csapatokkal szerepel majd egy csoportban az Európa-liga küzdelmein belül, ugyanis ma tartják a sorsolást Monacoban, magyar idõ szerint 13:00 órakor.


A United az Európa-liga kiemelt klubjai között szerepel, miután a tavalyi bajnoki szezont az ötödik helyen zárták, valamint köszönhetõ ez a klub magas UEFA koefficiensének is.

48 csapatot fognak 12 négy fõs csoportra besorsolni péntek délután úgy, hogy egy csoport tagjait négy különbözõ kalapból választják majd ki. Az azonos országbéli csapatok a nyolcaddöntõig nem találkozhatnak, ami azt jelenti, a United nem fog egy csoportba kerülni angol riválisával és múlt heti ellenfelével, a Southamptonnal.

A United elsõ Európa-liga csoportmeccsét szeptember 15-én, csütörtökön játssza majd, három nappal azelõtt, hogy a csapat a Watford stadionjába látogatna.

 

 

 


Várhatóan elsõ kalapos csapatok:*
Schalke, Zenit St. Petersburg, Manchester United, Shakhtar Donetsk, Athletic Club, Olympiacos, Villarreal, Ajax, Internazionale, Fiorentina, Anderlecht, Viktoria Plzen.

Lehetséges csoportellenfelek:
APOEL, Austria Vienna, AZ Alkmaar, Braga, Celta Vigo, Dundalk, FC Zurich, FC Astana, Fenerbahce, Feyenoord, FK Astra Giurgiu, FK Qabala, FK Qarabag, Genk, Hapoel Beer-Sheva, KAA Gent, Konyaspor, Krasnodar, Mainz, Maccabi Tel-Aviv, Nice, Osmanlispor, PAOK Salonika, Panathinaikos, Rapid Wien, Roma, Salzburg, Sassuolo, Slovan Liberec, Standard Liege, Saint-Etienne, Steaua, Sparta Prague, Young Boys, Zorya Luhansk.

*Az elsõ kalapos csapatok listája az UEFA honlapján megtalálható koefficiens listán alapszik.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!