Mourinho csendes átigazolási végjátékra számít

A Manchester United menedzsere, José Mourinho 'nagyon csendes' utolsó pár napot jósol az átigazolási idõszakban, és tartja magát ahhoz, hogy elégedett jelenlegi játékoskeretével.


A portugál szakember négy játékossal - Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic és Paul Pogba - erõsített a nyáron, míg többen kölcsönbe, vagy végleg távoztak az Old Traffordról.

 

A nyári átigazolási idõszak augusztus 31-én zárul, amely kapcsán Mourinho így nyilatkozott pénteki, mérkõzést megelõzõ sajtótájékoztatóján:

"23 játékosom van a keretben, és nagyobb változás már nem lesz, senki nem távozik, és senki nem is fog érkezni."

 

"23 játékos több, mint elég, és ha esetleg problémánk lenne, vagy jön egy lehetõség, akkor még az Akadémián lévõ játékosokból is meríthetek, akik fejlõdéséhez boldogan járulnék hozzá."

 

"Kedvelem Cameron Borthwick-Jackson játékát, de kölcsönben a Wolverhamptonnál fog játszani, mert a posztjára a védelem baloldalán ott van Luke Shaw, Daley Blind és Marcos Rojo is. Ezek olyan dolgok, amelyekrõl egy klubnál ilyen vagy olyan döntést kell hozni."

 

"Szerintem egy nagyon csendes hét elébe nézünk, nem fognak minket helikopterek körülvenni, amelyek arra várnak, hogy valaki megérkezzen, vagy éppen távozzon velük - több, mint boldog vagyok a jelenlegi keretemmel."

 

 

A United nem kapott éppenséggel könnyû sorsolást ma az Európa-liga csoportkörére, miután a Fenerbahce, a Feyenoord és a kevésbé ismert Zorya Luhansk nevét húzták ki melléjük az A-jelû négyesben. Mourinho ezzel kapcsolatban elmondta, ellenfeleik színvonala segít majd a United játékosoknak két lábbal a földön maradni, még ha a játékosok rotálása mellett is dönt majd.

 

"Az Európa-ligában való szereplés azért lesz jó, mert ha egy kevésbé ismert csapat ellen megváltoztatom a csapatom összetételét, játéklehetõséget adva ezzel minél több játékosomnak, és mindenki azt hiszi majd, hogy ez egy könnyû gyõzelem lesz, a végén majd elgondolkodhatnak, hogy ez egy ajándék volt, vagy sem a számukra" - tette hozzá.

 

"A Fenerbahce Bajnokok Ligája-szintû csapat, ahogy a Feyenoord is. Nagy mérkõzésre van kilátás Isztambulban, ahogy Rotterdamban is, úgyhogy ez egy jó sorolás a csapatunk számára."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!