Jose Rashford válogatott szerepérõl

Jose Mourinho több, mint boldog Marcus Rashford válogatottbeli elõmenetelétõl és kiemelte, a fiatal játékos Zlatan Ibrahimovic mögött a második számú csatára.


A Vörös Ördögök menedzserét megkérdezték arról, mit szól ahhoz, hogy Rashford nem a felnõtt, hanem az U21-es nemzeti együtteshez kapott most meghívót azután, hogy az Európa-bajnokságot is megjárta a 'háromoroszlánosokkal'.

 

Mourinho úgy véli, a fiatal támadó fejlõdése szempontjából sokkal fontosabb, hogy játszik U21-es meccset, mint hogy ül a padon Sam Allardyce együttesénél.

 

"Vicces a válogatottnál lévõ helyzet, mert amikor 18 éves vagy és U21-es nemzeti csapatban szerepelhetsz, nem történik dráma" - magyarázta a menedzser az MUTV-nek.

 

 

"Úgy vélem, õ fantasztikus, nagyon jó. De õszintén szólva a fejlõdése szempontjából jobb, hogy az U21-be hívták be és játszik két válogatott mérkõzést, mint hogy elutazik Szlovákiába az elsõ csapattal, és a padról nézi Harry Kane-t, Vardy-t és a tapasztalt játékosokat, akiket Sam kiválaszt majd. Úgyhogy azt gondolom, az õ korában nagyon jó, hogy U21-ben játszhat."

 

"Jelenleg a Manchester Unitednél õ a második számú csatár [9-es poszton] - nem a harmadik, negyedik vagy ötödik - a világ egyik legjobb játékosa mögött, akitõl rengeteget tanulhat. Szerintem nagyon jó a helyzete."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!