Fosu-Mensah: Mourinho bízik bennem

Timothy Fosu-Mensah kijelentette, José Mourinho bizalma rendületlen irányába, neki pedig nincsen problémája jelenlegi helyzetével a Manchester Unitednél.


A 18 éves Fosu-Mensah egyik augusztusi tétmérkõzésen se tudott bekerülni a Vörös Ördögök kispadjára júliusban leülõ Mourinho meccsnapi keretébe, tagja azonban a portugál menedzser 26 fõs felnõtt játékoskeretének, akikre nagyobb terhelés várhat a sûrûnek ígérkezõ szeptemberben.

 

Az elõzõ szezon során a felnõttek között lejátszott 10 mérkõzésén bizonyítani tudott a holland fiatal, aki most kifejtette, nem sok panaszra van oka új menedzsere kapcsán a Unitednél.

 

"Minden jól alakul" - kezdte a holland U21-es válogatott tagjaként Fosu-Mensah a helyi Fox Sports sportcsatornának.

 

"Fitt vagyok, és nem panaszkodhatok semmire."

 

"Nem játszottam eddig túl sokat, de a felnõtt csapattal edzhetek, és teljes jogú tagja vagyok a felnõtt keretnek. Szeretném magamat beverekedni a csapat magjába."

 

"Beszéltem már José Mourinhoval is a fejlõdésemrõl, amely szerinte jól halad. Mourinho bízik bennem, így továbbra is ott vagyok a keretében, amelybõl válogathat."

 

 

Fosu-Mensah áradozva beszélt újdonsült csapattársáról, Zlatan Ibrahimovicról, aki majdnem kétszer annyi idõs, mint õ.

 

"Ez az olyan fiataloknak, mint én, egy valóra vált álom, igen" - válaszolta, amikor arról kérdezték, milyen együtt edzeni az egykori Ajax játékossal.

 

"Nagyon különleges együtt edzeni Zlatannal, rengeteget tanulhatok tõle. Az edzés után mindig láthatjuk, miként gyakorolja a szabadrúgásokat és a befejezéseket, ezekbõl is látszik, milyen klasszis is õ."

 

"Ha szembe kerülsz vele, abból is rengeteget lehet tanulni. A lehetõ legjobb formádat kell elõvenned vele szemben, és akkor talán nem tesz nevetség tárgyává."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!