Owen: Az elmém elsötétült

Nincs United szurkoló, aki elfelejtené a tavalyi szezonban lejátszott városi derbi utolsó másodperceiben szerzett Michael Owen gólt.


Egy roppant izgalmas pillanat volt és méltõ lezárása a mérkõzésnek, melyról Sir Alex késõbb azt mondta, minden idõk legjobb városi derbije volt.

De milyen érzések fogták el a gólszerzõt? Mi futott át a gondolatain, amikor látta, hogy megrezdül a háló és több, mint 70000 szurkoló hatalmas örömben tört ki?

Most kiderül minden errõl, hisz Owen a manutd.com-nak beszélt azokról a pillanatokról.

"Gyõztes gólt szerezni a tavalyi derbin egyike volt azon pillanatoknak, amikor az adrenalin átveszi az uralmat és elsötétül minden. Meg kell várnod, hogy haza érj és megnézd a visszajátszást, hogy lásd a reakciód. Az elméd elsötétül és mindent ösztönbõl csinálsz. Fogalmam sem volt, hogyan ünnepeltem, vagy kikkel ünnepeltem akkor."

 


"Tulajdonképpen néhány nappal a mérkõzés után néztem a Prozone statisztikáimat." (Ez mutatja meg, egy játékos mennyit fut egy mérkõzésen, mennyiszer sprintel, milyen tempóban, hány passza volt, stb.)

"Abból kiderült, a legnagyobb sprintem akkor volt a mérkõzés alatt, miután gólt szereztem és ünnepeltem. Nem hiszem, hogy ez nagy büszkeség lenne rám nézve, de nagyon mulatságosnak találtam. (Nevet.) Ezt tette az adrenalin..."

 

 

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!