Így készül Mourinho a városi derbyre

José Mourinho felfedte, a válogatott mérkõzések miatti szünet miként hat a következõ feladatukra való felkészülésre - amely nem lesz más, mint a sokak által már nagyon vár manchesteri rangadó, szeptember 10-én.


Minden szempontból pozitív elõjelekkel várhatják az elõttük álló idõszakot a Vörös Ördögök, miután a Hull City idegenbeli, 1-0-s legyõzésével továbbra is hibátlanok a bajnokságban, Mourinho azonban a MUTV-nek adott exkluzív interjújában elárulta, a derbivel kapcsolatos terveire igencsak nagy hatással van a mostani válogatott szünet.

 

"Jelenleg nyolc mezõnyjátékosunk, illetve Sam Johnstone, mint egy szem kapus látogatja csak az edzéseket" - jelentette a portugál menedzser.

 

 

"A többiek kiesnek a közös munkából, nem fogjuk tudni, milyen edzésmunkát végeznek, miként regenerálódnak, milyen napokat töltenek el hazájuk válogatottjának kötelékében."

 

"Lesznek, akik a Manchester City elleni meccs elõtti hétfõn már visszatérnek közénk, de lesznek akik ezt csak pénteken tudják megtenni. A Man City-meccs elõtt egy nappal fog csak megérkezni például Antonio Valencia, Marcos Rojo és Sergio Romero is."

 

"Bonyolult folyamat lesz, de tudjuk, hogy ez a helyzet a válogatott játékosok esetében. Egyébként pedig személy szerint én azt szeretném, ha mindenki távol lenne ilyenkor, mert az azt jelentené, hogy mindegyikük válogatott."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!