Csapathírek a városi derbi elõtt

José Mourinho hihetetlenül pozitív hírekkel állt elõ a szombati, Manchester City elleni városi rangadót megelõzõen.


A United menedzsere tájékoztatta a MUTV-t, hogy "mindenki rendelkezésre áll", annak ellenére, hogy a válogatottnál játszó játékosok állapota kétkedésre adott okot, mint például Henrikh Mkhitaryan és Luke Shaw.

 

"Nem mondhatom, hogy Micki 90 percet képes lenne játszani, de készen áll, hogy segítsen nekünk" - kezdte a portugál szakember az örmény válogatott csapatkapitányáról, aki a válogatottnál szenvedett sérülést.

 

"Nincsenek sérültjeink."

 

 

Visszatért az Aon Training Complexbe az ecuadori válogatottbeli kötelezettségeirõl Antonio Valencia is, aki szintén bevethetõ állapotban van.

 

"Mindenkire számíthatok" - hangsúlyozta Mourinho.

 

"Ez nem ugyanaz a helyzet, mintha egész héten együtt lehettünk volna, és úgy tudtunk volna felkészülni, ami mellett lett volna idõ a pihenésre is, és nem kellett volna utazni. Azonban a sérülések elkerülték a játékosokat, mindenki épségben és idõben térhetett vissza, így legalább egy közös edzésen részt vehettek. Mindenki készen áll és természetesen játszani akar."

 

"Antonionak sikerült elérnie egy közvetlen járatot Madridba, majd Londonon át érkezett meg Manchesterbe. És ez még egy könnyû út volt. Sergio [Romero] és Marcos [Rojo] ehhez képest körbe utazták a földet."

 

"Játszottak Venezuelában, majd utána visszamentek Argentínába, ahonnan visszatértek Európába, de a ma reggeli edzéshez idõben megérkeztek."

 

Mourinho nem tudta elrejteni izgatottságát se egy olyan mérkõzés elõtt amelyet már a világ minden részén nagyon várnak.

 

"Rendben vagyunk. Készen állunk. Már nagyon várjuk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!