Herrera együttérez a szurkolókkal

A Manchester United középpályása, Ander Herrera csalódottságának adott hangot a szombaton elveszített városi derbi kapcsán - és külön megemlékezett a szurkolókról, amikor az MUTV kameráinak nyilatkozott.


"Derbit veszítettünk a városi riválissal szemben, holnap a szurkolóinknak pedig szembe kell nézniük a City-szimpatizánsokkal a városban. Sajnálom õket" - kezdte a spanyol játékos.

 

"Minden mérkõzést megpróbálunk megnyerni, de ez ezúttal nem történt meg. Tudtuk, hogy elõbb vagy utóbb eljön majd, hogy nem sikerül nyernünk. Ideális esetben ennek késõbb kellett volna bekövetkeznie, de ilyen a futball, nekünk pedig ebbõl erõt kell merítenünk."

 

A mérkõzéssel kapcsolatosan a csapat 21-es számú játékosa így folytatta:

"A City az elsõ félidõben nyerte meg a mérkõzést. Most nem kereshetünk kifogásokat. Csak a következõ mérkõzésünkre szabad koncentrálnunk, és gyõzelemre kell törekednünk a Feyenoord ellen is."

 

"Elõre kell tekintenünk, kiegyensúlyozottnak kell lennünk fejben és nem szabad, hogy elragadjanak bennünket az érzelmeink - ez csak a szezonbeli negyedik mérkõzésünk volt. De természetesen amikor a helyi vetélytársad ellen szenvedsz vereséget, az nagyon fájdalmas."

 

 

José Mourinho a félidõben állította be a baszk középpályást csereként, aki szerint azért pozitívumokat is le lehet vonni az Old Traffordon elveszített találkozóból.

 

"Bár nem ez volt a legjobb teljesítményünk, jó dolgokat is le lehet vonni ebbõl a mérkõzésbõl, ugyanis a második félidõben nyomás alá tudtuk õket helyezni" - tette hozzá.

 

"A City már a félidõ után tíz perccel szerette volna befejezni a mérkõzést, úgyhogy sikerült jó dolgokat elérnünk, de a legfõbb célunk, hogy bajnokok legyünk, ahhoz pedig hogy ezt elérjük, az elsõ pillanattól az utolsóig jól kell játszanunk."

 

Herrerát arra is megkérték, véleményezze a csapatban betöltött szerepkörét, amelyet szívesen meg is tett.

 

"Tudom mit vár el tõlem a menedzser."

 

"Energikus játékos vagyok, aki jól tudja visszaszerezni és megtartani a labdákat, a lelkesedésemet pedig át tudom ragasztani a csapattársaimra is, amit meg is tettem most is. Mindig rendelkezésre fogok állni, amikor a menedzser játszatni kíván."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!