Zlatan: Eljön Rashford ideje

Zlatan Ibrahimovic türelmet kért Marcus Rashforddal kapcsolatban, de elismerte, eljön az idõ, amikor a fiatal csatár mindent átvesz majd.


A 18 éves játékos eddigi pályája igen emlékezetessé vált. Két gólt szerzett az elsõ csapatos bemutatkozásán, kettõt az elsõ felnõtt bajnokiján, tavaly gyõztes gólt szerzett a manchesteri derbin, az angol felnõtt válogatottban történt debütálásakor is eredményes volt, helyet kapott az EB-re kiutazott keretben, valamint mesterhármast szerzett az angol U21-es bemutatkozásakor.

 

Miután szombaton a második félidõben pályára lépett, Rashford csak a szerencse hiánya miatt nem mondhatta el, hogy gólt szerzett a Man City elleni rangadón, ugyanis lövése épp a svéd csapattársán megpattanva jutott a hálóba, ám csatártársa lesen volt, így a gólt érvénytelenítették.

 

Mint a jelen labdarúgás egyik legeredményesebb alakja, Ibrahimovic felismeri a tehetséget, ha meglátja, és egy, az MUTV-nek adott interjúban elmondta, milyen kvalitásokat lát minden nap Rashfordban.

 

"Elõször is, õ még csak 18 éves, rengeteg ideje van, még fiatal" - nyilatkozta a csatár.

 

"Úgy kell az õ esetéhez hozzáállni, hogy ne feledkezz meg arról, mennyire fiatal még. Nem most kell megváltania a világot, ezt a klub tudja, az edzõ tudja, a csapat tudja."

 

 

"Tudjuk, mi rejlik benne és mire képes. Amit a világ most lát, azt mi már tudjuk, mert minden nap látjuk. Nincs szükség arra, hogy sürgessük, nagy nyomást tegyünk rá, mert az az ellenkezõ hatást is kiválthatja. Idõrõl-idõre mindent át fog venni. Ez csak a türelemrõl szól."

 

Zlatan hozzátette, minden tõle telhetõt megad azért, hogy segítse fiatal csapattársát: "Minden nap segítek neki, de nem csak neki, másoknak is, ahogyan csak tudok. Örülök, ha bármi hatást tudok gyakorolni rá, de ha nem lennék itt, akkor is jól mennének a dolgok számára."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!