Ronaldo inspirálta Rashfordot

Marcus Rashford a Manchester United hivatalos magazinjának, az Inside Unitednek nyilatkozva elmagyarázta, hogyan inspirálta õt Cristiano Ronaldo.


A Real Madrid sztárja, Ronaldo 2009-ben távozott az Old Traffordról, miután sorozatban harmadik Premier League bajnoki címét gyûjtötte be, és noha Rashford csak 11 éves volt, áhitattal tekintett a portugál ikonra.

"Amikor Cristiano Ronaldo a Unitedhez jött, õ volt az, akire mindenki felnézett" - mondta Rashford az Inside Unitednek. "Ami a leginkább lenyûgözött engem, az a tény, hogy nagyon fiatal volt, amikor a kerethez érkezett és a legjobb játékos szeretett volna lenni a csapatban."

 

 


"Minden egyes nap keményen dolgozott, a konditeremben láthattad minden nap és ennek eredménye lett a pályán. Nyíltan a világ legjobb játékosává akart válni."

Amikor arról kérdezték, Ronaldo céltudatossága lenyûgõzte-e õt, Rashford így felelt: "Ilyen megközelítéssel kell rendelkezned - az összes remek játékos a világon így tesz. Ez nem arrogancia vagy bármi hasonló, ez az a fajta gondolkodásmód, amire szükséged van, ha szeretnél dolgokat elérni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!