Mourinho üzenete játékosainak

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho üzenettel szolgált játékosainak a csütörtöki Európa-liga mérkõzés elõtt, melyet a Feyenoord ellen vív majd csapata.


Miközben Mourinho kiértékelte csapatának következõ Premier League összecsapásának fontosságát a Watford otthonában, a menedzser részletesen kifejtette, miért is szeretné saját motivációját átadni játékosainak az európai kupasorozattal kapcsolatban.

Részletezte, miért nem használja a rotterdami összecsapást fiatal játékosok bevetésére, mint például Axel Tuanzebe, s elmagyarázta milyen gondolkodásmóddal közelíti meg a jó formában lévõ holland együttes elleni találkozót.

"Ez nem az a kiírás, amit a Manchester United szeretne" - ismerte el. "Ez nem az a kiírás, amit én szeretnék, és nem az, amelyre a játékosok vágynak. Ez egy olyan verseny, ahol most vagyunk és ez a valóság. Tisztelettel kell tekintenünk erre a versenyre. Úgy vélem jól akarunk teljesíteni a sorozatban, és egy olyan méretû klubnak, mint a miénk jól kell teljesítenie, nem eshet ki a csoportkörben."

 

 

 


"Szeretnénk ezt a sorozatot megnyerni" - tette hozzá. "Ezt nehéz lesz véghez vinni, de egyszerû így érezni és kimondani. Ezen a módon szeretnénk megközelíteni ezt a kiírást. A holnapi egy fontos meccs számunkra. Meg kell találunk azt a motivációt, amit én már magamban megtaláltam, és ezt át kell adnom a játékosoknak, hiszen tudom, hogy nem minden focista számára nagy álom az Európa-liga."

"De nem a Bajnokok Ligájában vagyunk, szóval meg kell találnod a motivációd abban a sorozatban, melyben szerepelsz. Az üzenetem a játékosaimnak maga az, hogy kiket hoztam; nagyon jó keretet hoztam és egy nagyon jó csapatot fogok szerepeltetni."

"Úgy gondolom, ezt az üzenetet szeretném adni nekik. Ahelyett, hogy gyerekekkel veszítenénk, inkább tapaszalatot adunk számukra, esélyt [Axel] Tuanzebének és a többi nagyszerû srácnak a csapatban, de ez talán rossz üzenet lenne tõlem a játékosaimnak."

"Megpróbáljuk megnyerni a meccset, és azzal a csapattal játszani, amirõl azt gondoljuk, hogy a legjobb. Nagyon fontos mérkõzés áll elõttünk vasárnap is. Egy idõben két mérkõzést is figyelembe veszek, de ez csak én vagyok, nem õk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!