A United nyári kiszemeltjei között szerepel Ashley Young

Sir Alex Ferguson 15 millió fontos ajánlattal csábítaná nyáron csapatához az angol szélsõt, akit januárban nem sikerült megszereznie.


Ashley Young - aki gólt szerzett hétközben a dánok elleni, 2-1-es gyõzelemmel záruló barátságos válogatott mérkõzésen - érthetõ módon a legfõbb kiszemeltek egyike a Unitednél azok után, hogy a szezon kezdete óta folymatosan figyelemmel követik a játékost.

2012.júniusában lejáró szerzõdéssel rendelkezõ szélsõ eddig visszautasította az Aston Villa azon próbálkozásait, hogy hosszabbítsák kontraktusát.

A United azon törekvéseit, hogy januárban leigazolják a 25 éves játékost a Villa menedzsere, Gerrard Houllier megtagadta, ám Sir Alex Ferguson - a tegnap, 2-1-es gyõzelemmel végzõdõ városi derbi elõtti - programfüzetébõl kitûnik, a nyáron újból megújítják erõfeszítéseiket annak érdekében, hogy a játékos az Old Traffordra költözzön.

 


Ferguson ezt mondta: "Januárban érdeklõdtünk egy játékosért és azt hittem van esélyünk megszerezni, de a többi résztvevõ nem állt készen erre, így nyárig mindenképp el kellett tennünk a dolgot."

Houllier elismerte, több klub is érdeklõdött Youngért, de bízik abban, hogy a korábbi Watford játékos maradni fog az Aston Villánál.

"Azt mondta, szeretne a szezon végén beszélni az elnökkel, nekünk pedig tiszteletben kell ezt tartanunk" - mondta a Villa menedzser.

"Tudjuk, hogy több klub is érdeklõdött iránta, de az Aston Villa meg akarja tartani."
 


telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!