Rashford felidézi debütálását

Marcus Rashford elárulta, az Európa-liga mindig különleges helyet foglal majd el a szívében, miután az elõzõ szezonban a Manchester United felnõtt csapatában két góllal debütálhatott a sorozatban.


A 18 éves csatár hihetetlen gyorsasággal került a rivaldafénybe, miután Anthony Martial a bemelegítés során megsérült az FC Midtjylland elleni visszavágó mérkõzés elõtt a legjobb 32 között. Rashford két góllal is kivette részét a dán csapat 5-1-es legyõzésébõl az Old Traffordon, és azóta se tekintett vissza, ugyanis klub és válogatott szinten is parádézik.

 

"Számomra ott kezdõdött minden, úgyhogy ez nagyon fontos számomra" - kezdte a MUTV-nek, amikor az akkori Európa-liga mérkõzésrõl kérdezték.

 

"Azon az estén nagyon sokat segítettek nekem a szurkolók."

 

"Bármit is gondolsz egy adott mérkõzés elõtt, és bárhogy is képzeled el, minden teljesen másként alakul. Ez a legfontosabb dolog, amire emlékszem. Lenyûgözõek voltak."

 

 

José Mourinho egy korábbi interjúban elhintette, Rashford kezdõként léphet pályára csütörtökön este, miután lenyûgözõ teljesítménnyel rukkolt elõ a Manchester City elleni városi derbin, a tehetséges tinédzser, aki tavaly ilyenkor még az Ifjúsági Bajnokok Ligájában szerepelt, pedig készen áll a kihívásra.

 

"A menedzser tisztává tette számunkra, hogy minden sorozatot meg akar velünk nyerni, és velünk ugyanez a helyzet. Erõs keretet hozott el a Feyenoord elleni meccsre, mi pedig már nagyon várjuk az összecsapást" - tette hozzá.

 

"Nagyon jól játszanak és gólokat szereznek, illetve a szurkolóik is nagyon meg fogják nehezíteni a dolgunkat, de ha keményen dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy sikerrel fogunk járni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!