Mourinho véleménye a Feyenoord-vereségrõl

Jose Mourinho csalódott volt a csütörtök esti 1-0-s, Feyenoord elleni Európa-liga vereséget követõen, ugyanakkor továbbra is optimista.


Vereséggel indult az Európa-liga
"Természetes, hogy nem vagyok boldog ezzel a kezdéssel. Úgy gondolom, hogy a második félidõben irányítottunk. Megpróbáltunk nyerni és õk próbáltak nem veszíteni. Azt éreztük, hogy talán fizikailag kezdenek elfáradni, bajban voltak és ez volt az a pillanat, ahol elveszítettük a mérkõzést. Duplán balszerencse, hiszen egyértelmû les volt [a Feyenoord gólja]."

A United teljesítményének értékelése
"A második félidõ jobb volt az elsõnél. Nagyobb intenzitás volt jellemzõ ránk az elsõ félidõben, mert akkor a játékosaim kontroll alatt tudták tartani a mérkõzést nyomásgyakorlás nélkül, de a második félidõ már más volt. A Feyenoord mindent bevetve védekezett, nagyszerû tömeg, nagyszerû szellem, tudtuk, hogy így lesz. Tudjuk, hogy az Európa-ligában mindenki a Manchester United ellen szeretne szerepelni, mindenki a határait feszegetve akar harcolni ellenünk, ahogy õk is tették. Megvolt az a szerencsefaktor náluk, hogy a mérkõzés utolsó periódusában be tudtak találni."

 

 

 


Az idén elõször szerephez jutó játékosokról
"Nézze, nem szeretnék egyéneket kiemelni. Néhány játékos az elsõ percein szerepelt ebben a szezonban, nem sok perc jutott még nekik. Nyilvánvalóan néhány játékos jobb, mint a többi, de azt ugyanakkor meg kell értenem, hogy néhányuk nem szerepelt hétrõl hétre, ahogyan a többiek."

Korai csapathírek a Watford elleni találkozó elõtt
"Ugyebár otthonhagytunk olyan játékosokat, mint [Antonio] Valencia és [Luke] Shaw, hogy játszhassanak majd és pihenhessenek, szóval visszatérünk majd egy normális csapattal, nem túl sok változtatást eszközölve."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!