Smalling: Nincs idõ a vereségen keseregni

A Manchester United hátvédje, Chris Smalling az MUTV-nek elmondta, a Vörös Ördögöknek a Watford ellen kell megfelelõ választ adni a Feyenoord elleni 1-0-ra elveszített, csalódást keltõ Európa-liga párharc után.


Smalling elõször volt kezdõ a szezonban Daley Blindet helyettesítve a védelem szívében, mely egyike volt annak a nyolc változtatásnak, amit Jose Mourinho eszközölt a City ellen vereséggel végzõdõ kezdõcsapathoz képest.

"Az a véleményem, hogy nagyon magabiztosan érkeztünk erre a mérkõzésre és azt hittük, jó eredményt érünk majd el" - mondta Smalling, aki csapatkapitányi feladatokat is ellátott a pihenõt kapó Wayne Rooney távollétében.

"Szerettünk volna egy jó kezdetet biztosítani magunknak a csoportban, de sajnos nem játszottunk az általunk támasztott elvárásokhoz mérten."

"Nem volt túl sok helyzetük, de mi sem tettünk eleget azért, hogy megnyerjük a mérkõzést. A második félidõben már jobban iparkodtunk, de az elsõben is így kellett volna tennünk."

 

 

 


Az Európa-ligában ezt követõen a United kétszer is otthon játszik majd, elõbb a Zorya Luhansk, majd a Fenerbahce ellen - akik csütörtök este 1-1-es döntetlent játszottak Ukrajnában - és Smalling hiszi, hogy a Vörös Ördögöknek továbbra is van esélyük az A csoport élén végezni.

"A vereség véleményem szerint nyomást gyakorol a második mérkõzésre" - mondta. "De továbbra is van öt mérkõzésünk, hogy bebiztosítsuk a csoportelsõséget."

"Érzésem szerint a második félidõben felvettük a Feyenoord intenzitását, de ezt korábban kellett volna megtennünk, hogy meg tudjuk teremteni a teret a gyõzelemnek."

A United most a Vicarage Roadra utazik, hogy vasárnap ebédidõben találkozzon a Walter Mazzarri vezette Watforddal és Smalling felismerte, hogy a gyorsan érkezõ tétmérkõzés lehetõséget biztosít csapata számára a visszakapaszkodásra.

"Nincs idõnk a vereségen keseregni és most van pár napunk regenerálódni. Fel kell állnunk és számot adnunk vasárnap."

"Hatalmas karakterrõl kell, hogy tanúbizonyságot tegyünk, hiszen elfogadhatatlan, hogy sorozatban három mérkõzést is elveszítsünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!