Herrera: Vasárnap nincs kifogás

Ander Herrera ugyan abban igazat ad, hogy csütörtök este Európa-liga mérkõzést játszani idegenben nem a legjobb felkészülés a vasárnapi, Watford elleni PL összecsapásra, de a középpályás hiszi, hogy a United készen fog állni a kihívásra.


A 13 órai kezdésû mérkõzés lehetõséget ad Jose Mourinho embereinek, hogy visszakapaszkodjanak a City és Feyenoord elleni vereségek után, továbbá az is fontos, hogy a United tartani tudja a lépést városi riválisával a szezon korai szakaszában, miután a kékek a Bournemouth együttesét látják vendégül szombaton.

"Az újraszervezõdést tekintve nem ez a legjobb mód, mindannyian tudjuk" - mondta Herrera. "De, mint mondtam is neked, nagy keretünk van. A csapat minden egyes tagja meg akarja mutatni azt, hogy azért vagyunk itt, hogy segítsünk. A két mérkõzés közötti idõ nem a legjobb helyzetet teremti meg számunkra, de ez a futball és el kell felejtenünk a kifogásokat, játszanunk kell és megpróbálni a legjobb teljesítményt nyújtani."

"A Watford tavaly nagyon szervezett volt, nehéz volt õket legyõzni, és most is szinte ugyanazok a játékosok alkotják a csapatot. Vol talán két vagy három változtatás, de javarészt változatlan a keretük, szóval kemény csata lesz. Tavaly idegenben az utolsó másodpercben nyertük meg a párharcot. Vasárnap remélhetõleg ezt hamarabb meg tudjuk majd tenni. Nyerni szeretnénk, de ez nagyon, nagyon kemény lesz."

"Nem tudtam, hogy elveszítette az állását [Quiqe Sanchez Flores]" - mondta Herrera az MUTV-nek. "Talán távozni szeretett volna, de az igaz, hogy a Premier League egyre erõsebb lesz. Minden évben minden csapat szeretne az elõzõ szezonhoz képest fejlõdni. Mi is ezt szeretnénk tenni, szóval minden mérkõzésen harcolnunk kell."

 

 

 


Herrerában megvan az a karakteresség, ami egy igaz United játékost jellemez és elszántan harcol, hogy trófeákhoz segítse a Unitedet, ahogy tette azt tavaly az FA-kupa gyõzelem során. Reméli, hogy betud törni a kezdõcsapatba, meg is tud ragadni ott és a Feyenoord elleni Európa-liga mérkõzés során már kezdõként futhatott ki a gyepre.

"A tulajdonságaim" - tette hozzá. "Minden tulajdonságom ismeritek. Már 76 mérkõzésen szerepeltem ebben a klubban, tehát tisztában vagytok velük. Amit kijelenthetek, hogy én csapatjátékos vagyok. Készen fogok állni, amikor a menedzser arra kér, hogy játsszak. Természetes, hogy minden játékos az összes mérkõzés kezdõrúgásától kezdve szerepelni akar, de amikor ennek a klubnak vagy a játékosa, ez nem ennyire egyszerû. Készen fogok állni, amikor a menedzsernek szüksége lesz rám."

"Ezért edzem, ezért dolgozom keményen, ezért figyelek oda magamra és ezt folytatni is fogom. Követtem el hibákat, hiszen ember vagyok, és ez elõfordulhat, de ami sosem fog, az, hogy feladjam, soha!"


ManUtd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!