Kenji Gorre várja már a Uniteddel való találkozást

Kenji Gorre egykoron a Manchester United akadémiáján pallérozódott, azonban szerda este a Northampton Town szélsõje mindent megtesz majd, hogy kiüsse egykori klubját a Ligakupából.


Gorre több, mint tíz évet töltött a United ifjúsági rendszerében, de végül nem tudott betörni az elsõ csapatba. Miután a United megköszönte szolgálatait, aláírt a Swansea Cityhez, ahol 2015 májusában debütálhatott felnõtt szinten. Jelenleg kölcsönben szerepel a Northampton együttesében és hozzájárult a pozitív szezonkezdethez, miután a West Bromwich Albion elleni, elõzõ fordulóban lejátszott találkozón a büntetõpárbajban õ szerezte a mindent eldöntõ találatot.

"Premier League csapat ellen tesztelni magad nagyszerû dolog és mi elsõ osztályú játékosokkal nézünk szembe, szóval kemény csatának nézünk elébe" - mondta Gorre az MUTV-nek.

"Talán nem sokat lesz nálunk a labda, de teljes magabiztossággal indulunk a mérkõzésnek és szakadásig fogunk dolgozni, hogy gyõzhessünk és ezzel egy kis bosszúságot okozzunk."

 

 

 


Gorre elismerte, hogy különleges lesz egykori klubja ellen szerepelni, de ragaszkodik hozzá, hogy az érzelmek nem játszanak ezen az estén.

"Szerettem volna, ha az Old Traffordon rendezik a mérkõzést, de így a mi szurkolóink elõtt fogadhatjuk õket, és nagyszerû lesz ellenük szerepelni. Próbálok majd minden elém kerülõ lehetõséggel élni" - tette hozzá a 21 éves játékos.

"Mindig is szerettem, ha az ellenfél védõje rámtapad és találgat, vajon mi következik. Gólokat szeretnék szerezni, ez a célom. Remélhetõleg a United ellen is be fogok találni és továbbjutunk majd."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!