Herrera szokásosnál visszafogottabb gólöröme

Ander Herrera bevallotta, meg kellett küzdenie érzelmeivel gólja után a Northampton Town 3-1-es legyõzése során, miután korábban már sárga lapos figyelmeztetésekben részesítették heves gólöröme miatt.


A spanyol játékos pályán tanúsított szenvedélyes viselkedésének gyakran lehettünk szemtanúi, mióta csatlakozott a klubhoz, de ez esetenként sárgalappal is járt, amit sokszor azért kapott, mert azonnal a szurkolókhoz rohant velük együtt ünnepelni. Ennek egy példája a 2015-ös FA-kupa mérkõzése a Yeowil Town ellen, ahol a gólja után szintén emiatt járt neki a sárga lap.
 

Herrera remek találata a Sixfields Stadiumban szerda este egy újabb gyönyörû gól a 27 éves játékostól, a mérkõzés után pedig azzal viccelt az MUTV-nek nyilatkozva, immáron próbálja elkerülni azt, hogy ilyen eseteknél besárguljon.
 

"Jobban kell fegyelmeznem magam, mert a legutóbb sárgalapot kaptam és volt egy másik ilyen alkalom is, szóval ezúttal kicsit nyugodtabb maradtam" - magyarázta Ander mosolyogva, amikor a gól utáni, szurkolókkal töltött ünneplésérõl kérdezték. "De nem hazudhatok, szeretek gólt szerezni elõttük."
 

 

 

 

 

Herrera gólja röviddel a kapufát eltaláló lövése után érkezett egy hasonló kísérletet követõen és a korábbi Athletic Club játékos elárulta a Sky Sports-nak, szeretne több gólt is szerezni.
 

"Tudom a szerepem és tudom, hogy középpályás vagyok, de ha fejlõdni szeretnél, akkor gólokat kell szerezned" - mutatott rá Ander. "Próbáltam eszerint cselekedni és lövésre szántam el magam a kapufa után is. Végre betaláltam és boldog vagyok, de összességében egy borzalmas hét után végre gyõzni tudtunk és most ez a Leicester ellen is erõt adhat."
 

Ahogy Herrera említette, a United visszatér a Premier League küzdelmeihez Claudio Ranieri csapata ellen szombaton és a Vörös Ördögök elõtt nyitott a lehetõség, hogy újból magabiztosan vághassanak neki az összecsapásnak a pozitív eredmény után.

"Szörnyû hetünk volt és pozitívak szeretnénk lenni" - mondta Herrera az egymást követõ Man City, Feyenoord és Watford elleni mérkõzésekre gondolva. "Most a Leicester ellen kell játszanunk otthon és ezután a gyõzelem után jó érzések töltenek el bennünket."

"Pozitívabbak vagyunk és optimistábbak is. A bajnokság élén szeretnénk állni és gyõznünk kell; mi vagyunk a Man United. A Premier League tavalyi gyõztese, a regnáló bajnok lesz az ellenfelünk ugyebár, szóval tisztelnünk kell õket, de meg kell próbálnunk gyõzni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!